Kaido'nun zopaladığı karakterler klasmanına gireceksin ey Oden!
Luffy bu sefer cok darbe almadan yenmelı. Zten Kaidodan tek yedı. Hanı bu Luccı nın ucurması gıbı de degıl bıldıgın tekte olumun kıyısına geldı. Tamam vurusları cok guclenecek ama yınede tek yemesınden berı 1 ay gectı gecmedı.(Manganın bazı yerlerını okumadım yanlısım varsa affola burda.) Hanı bır ıkı darbeye dayanır ama Kata savası gıbı yarım saat dayak yıyıp sonra hallederse ayıp etmıs olur ODA Kaıdoya.20 tur dayak yer heralde yenmeden önce.
Luffy kolay kazanamaz bu savaşı. Yine sağlam tokat yeyip yardım alacaktır bir yerlerden. Luffy'nin dövüşlerinin şekli böyle çünkü...Luffy bu sefer cok darbe almadan yenmelı. Zten Kaidodan tek yedı. Hanı bu Luccı nın ucurması gıbı de degıl bıldıgın tekte olumun kıyısına geldı. Tamam vurusları cok guclenecek ama yınede tek yemesınden berı 1 ay gectı gecmedı.(Manganın bazı yerlerını okumadım yanlısım varsa affola burda.) Hanı bır ıkı darbeye dayanır ama Kata savası gıbı yarım saat dayak yıyıp sonra hallederse ayıp etmıs olur ODA Kaıdoya.
Puhahahaha Geçen yine abartarak bir Luffy övüyorum, kafayı yersinnnnnLuffy öyle böyle dövmeyecek bunu.
Hani bir söz var ya ''Başkasının şeyiyle gerdeğe girmek.''. O işte.:dTam olarak neye giriyorsun, Luffye mi? Anlamadım
Aaa pardon, ben Luffy’i çok sevdiğin için, biran öyle sandımHani bir söz var ya ''Başkasının şeyiyle gerdeğe girmek.''. O işte.:d
Benzetme yaptım ya, o kadar da değil. Zaten bu söz OP dünyasında sadece bir kişiye cuk oturuyor.Aaa pardon, ben Luffy’i çok sevdiğin için, biran öyle sandım
Ama herkes giremiyor o şeyle işteBenzetme yaptım ya, o kadar da değil. Zaten bu söz OP dünyasında sadece bir kişiye cuk oturuyor.
Bak ya hemen nasıl da biliyor kim olduğunu. Gerçeklere sizler de gözünüzü kapatamıyorsunuz artık.: DAma herkes giremiyor o şeyle işte
Edit: Dur şu Luffy mesajını sileyim. Şaka ile karışık olsa da biraz abartı oldu sanki hahaha