Hoaydaa ben çok anlamam crocodan. Sir gelince aydınlatır bizi. Ama helmeppoyu tutmuyor da değilizHelmeppo>Croco-boy net. Adam Garp dan eğitim aldı
Hoaydaa ben çok anlamam crocodan. Sir gelince aydınlatır bizi. Ama helmeppoyu tutmuyor da değilizHelmeppo>Croco-boy net. Adam Garp dan eğitim aldı
Gelsin de gerçekleri görsünHoaydaa ben çok anlamam crocodan. Sir gelince aydınlatır bizi. Ama helmeppoyu tutmuyor da değiliz
Onlara bizden mezar çıkar anca!Gitsin kumda oynasın. @Sir Crocodile buna kumdan kale yapsana şogunculuk oynasın orada sürüngen bozuntusu.Zoroya benzemeyi de hiç düşünmesin bile.
Az kokla lan yine kafan yerinde değil.Bu arada Momo>Croco-boy net hahhaha
Enma>Croco reyiz gerçeklerden kaçamazsınAz kokla lan yine kafan yerinde değil.
Daha ne kadar ağlayacanız beleş kılıca bakalım. Bir de şu varken kılıçcıların ağlaması yok mu?Enma>Croco reyiz gerçeklerden kaçamazsın
Zoro, Monet’e yaptığını yapar Croco’ya Bu arada hatırlatayım Monet>Croco NetDaha ne kadar ağlayacanız beleş kılıca bakalım. Bir de şu varken kılıçcıların ağlaması yok mu?
Croc enmayı çay niyetine içer.
Şu an Zoro Croc'u çok zorlanmadan alır. O da Croc YK4 seviyesinde döneceğini varsaydığımdan.Zoro, Monet’e yaptığını yapar Croco’ya Bu arada hatırlatayım Monet>Croco Net
Katılıyorum. Bandanasını takmasına bile gerek kalmazŞu an Zoro Croc'u çok zorlanmadan alır. O da Croc YK4 seviyesinde döneceğini varsaydığımdan.
Hahah seri anca bu kadar boş yorumlanabilir tebrik ediyorum bu mantığını.Zoro, Monet’e yaptığını yapar Croco’ya Bu arada hatırlatayım Monet>Croco Net
Aha bunu sen istedin Zoro’nun Hocası>Croco hahaha çok eğleniyorum şu an nedenseHahah seri anca bu kadar boş yorumlanabilir tebrik ediyorum bu mantığını.
Ağır gelir bu mantık sana Zoro gitsin hocası gelsin hadi yavrum.