Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 962: Daimyo ve Uşakları

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi ortada Oden, Kaido, Wb ve Roger gibi isimler var. Hatta Rayleigh.

Kaido'ya Rocks dağıldığında 20 desek dahi yara aldığında 38 oluyor. Shanks'a 33 yaşında Yonko demişler Kaido'dan da farklısını beklemeyiz herhalde.

Öyle bir senaryo olmalı ki tüm bu karakterler ezilmemiş olsun. Oden o kadar övüldü. Kaido ise en güçlü yaratık olarak tanıtılmış bir arc bossu. Her ikisinin hatta onlarla ilişkili yukarıdaki isimlerin de hakkı yenmeden şu dövüş anlatılır umarım.

Benim tahiminim Kaido daha güçlüdür ama aldığı yara da Oden'e hakkının teslim edilmesidir.

Linlin'i çözen Kaido'dan dövüş konusunda bir adaletsizlik beklemem. Ama Orochi bir şeyler karıştırmıştır yine orası ayrı konu.
 
Kaldı 13 yıl hadi bakalım. Oda hızlı geçiyor. Kaido gelse artık ama kaido vs'sini benim tahminim kısa vericek yada es geçicek luffy savaşı için. Şuan gerçi daha güçlü bir kaido var karşımızda. Nasıl inecek :bilmem:
Luffy o yeni öğrendiği haki tekniğiyle iç kanamayla yenecek. Derisi delinmeyen yılanın göğsüne sağlam basınçlı bir haki yumruğu atar. Kaido kan tükürerek ölür. Morgans havadan seyredip haberi yayar. Son
 
Oda kaidoyu öyle bir savaştır ki yenildiğinde bile "Savaşa kaidoyu götür" sözü yerde kalmasın, imparator ünvanı neymiş görelim iyice, WB yaşlı diye tam gücünü göremedim içimde kaldı, çok heyecanlıyım bee
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık