Kiku 9 kından biri. O yüzden sanmıyorum. Ama nereden buldu orochi istihbaratı ki? Bakalım görücez.Herkes hain kim diye hatta Shinobu diye düşünüyor biliyorum ama bir polisiye dizisinde izlemiştim.Oradaki ana fikre göre HAİN KİKU
Kiku 9 kından biri. O yüzden sanmıyorum. Ama nereden buldu orochi istihbaratı ki? Bakalım görücez.Herkes hain kim diye hatta Shinobu diye düşünüyor biliyorum ama bir polisiye dizisinde izlemiştim.Oradaki ana fikre göre HAİN KİKU
Kardeşim Oden gözümüzün önünde duruyor zaten... Oden'in Momo diye bir çocuğu yok. Oden = Momo.Her an bir köşeden Oden ya da Toki çıkacakmış gibi.
Tamam da Oden nasıl Orochi tarafından tufaya getirildi.İçerde hain olmasa bu nasıl mümkün olurdu.Kiku o zamandan beri hain olabilir.Kiku 9 kından biri. O yüzden sanmıyorum. Ama nereden buldu orochi istihbaratı ki? Bakalım görücez.
Sizin bilmedikleriniz var ben herşeyi düşündüm kafanızı yormayınWilliam Law'da salak değil herhalde. Rosa'ya ölümü göze alarak girdi. Ölmezse Kaido'nun peşlerinde olacaklarını biliyordu.
Bunu Cavendish'e de söyledi. Law, Rosa ile beraber oluşacak karmaşıklık için " zaten istediğimiz de bu" demişti.
Perde kapanmadan önce gelmişti bilgi. Hem bu kadar hızlı elimine edilmiş olmaları tam hazırlıklı bir baskın ihtimalini doğuruyor. Sen kontrole göndersen koca ordu göndermezsin. Paranoyak olsan her yere gönderirsin, adamların dağılmış olur. Herif limanı dağıtmış bayağı.Karşı tarafta paranoyak bi düşman var, Orochi. Bence bu paranoyaklığın eseri, son gün de olsa herif birilerini ne olur ne olmaz diye bi kontrole göndermiştir. Hainlik değil de belki de paranoyadır aradığımız şey. Paranoya demiş miydim
Şimdi bu 9 Kın reyizler o adayı basmaya giderlerse, orda biraz arbede çıkarıp saf dışı bırakılırsalar, sonra da bizimkiler basıp gelirse belki burdan biraz drama kasmaya çalışıyor olabilir Oda bilemiyorum :S
Kaido yu indirmek için ittifak yaptıysam niye luffy'i satayım o zaman wano'ya gelmekle kendi ölümümü hazırlamış olmaz mıyım? Reise laf yooohhhhLaw, orochi'ye ekibi sattı bunu herkes biliyor ama nedenini hala çözemedik. Luffy, kaptan kidd gibi ihanete mi uğrayacak acep.
Paranoyak ettin bizi karşiim ya. Öldü denilene bile güvenemiyouruz.Kardeşim Oden gözümüzün önünde duruyor zaten... Oden'in Momo diye bir çocuğu yok. Oden = Momo.
Belki de tüm limanlara gönderdi :S Şu an için bilemiyoruz. Ben sadece bu hain fikrinin temelini merak ediyorum, hain aradığım yokPerde kapanmadan önce gelmişti bilgi. Hem bu kadar hızlı elimine edilmiş olmaları tam hazırlıklı bir baskın ihtimalini doğuruyor. Sen kontrole göndersen koca ordu göndermezsin. Paranoyak olsan her yere gönderirsin, adamların dağılmış olur. Herif limanı dağıtmış bayağı.