Garp ve Sengoku birlikte daldılar diye yüceltiyordum adamı, şimdi araya alıp top gibi sektirdikleri geliyor gözümün önüne.Yonko > Shiki

Garp ve Sengoku birlikte daldılar diye yüceltiyordum adamı, şimdi araya alıp top gibi sektirdikleri geliyor gözümün önüne.Yonko > Shiki
Yonkou Productions Rox'un asıl olay olmadığını söylemişti ondan beklentim var daha fazlaYetmedi mi?![]()
Vivre Card'da diyordu buna imparator diye değil mi? Hahahahah. Adam çömezlerin içinde 3 komutandan biri olamamış.Tam Shiki de yonkou potansiyelinde tarzında yorumlar yapıyordum, yine içine etti hahaha.
Bu bölümün çevirisi de zor olur he. @Smoker
Yonko olmak için yonko devirmek gerekiyor mihawkin öyle bir amacı yok zaten ödülüde 1.5000000-2.5000000 arası benceMihawkın ödülünün kaç olmasi lazım mesela ? 2 yede yonko var 5 e de var. Kaç milyar olursa younko seviyesi deiyeceğiz veya kaça göre amiral ?
İmparator olduğu geçmiyordu sanırım. Öyle bir şey hatırlayamadım. Sonuçta Vivre Cardlar da patladığı için önemli değil.Vivre Card'da diyordu buna imparator diye değil mi? Hahahahah. Adam çömezlerin içinde 3 komutandan biri olamamış.
Muhteşem Yıldırım Üçlüsü olabilir çevirisi.Tam Shiki de yonkou potansiyelinde tarzında yorumlar yapıyordum, yine içine etti hahaha.
Bu bölümün çevirisi de zor olur he. @Smoker
Öyle bir amacı olsa devirebilecek mi sanki?Yonko olmak için yonko devirmek gerekiyor mihawkin öyle bir amacı yok zaten ödülüde 1.5000000-2.5000000 arası bence
Meyvesi sıkıntı uğraştırmıştır.Garp ve Sengoku birlikte daldılar diye yüceltiyordum adamı, şimdi araya alıp top gibi sektirdikleri geliyor gözümün önüne.![]()
Bir iki tane küçük bandaj abartacak birşey yok benceAğzını yüzünü yamulmuşlar fuji nin görmedin mi![]()