Gazla çalışan bir abimiz sanırım. Gaza gelmiş.Ben hala bu ahmak herifin neyine güvenip tek başına MF'ye gittiğini anlamaya çalışıyorum.Eskiden Wb-Roger denkleminin altındadır diyordum(yonkou ayarı)şimdi o potansiyelde yokmuş.
Gazla çalışan bir abimiz sanırım. Gaza gelmiş.Ben hala bu ahmak herifin neyine güvenip tek başına MF'ye gittiğini anlamaya çalışıyorum.Eskiden Wb-Roger denkleminin altındadır diyordum(yonkou ayarı)şimdi o potansiyelde yokmuş.
Enel'in meyvesi Tanrının meyvesi diye geçiyor, hiyerarşik üstünü olduğunu sanmıyorum. Ayrıca Enel 39 yaşında, direkt Enel'in meyvesine sahip olabilir.Neden Yıldırım acaba? Roxa gönderme mi var ki. Roxun acaba yıldırım gücü olabilir miydi? Ya da enelin meyvesinin hiyerarşik üstü? Olsa ne olurdu ki gerçi?
Ya üstündeyse o üçlünün, O yüzden onlarla aynı yere konmamışsa? Hemen ezmeyelimBen hala bu ahmak herifin neyine güvenip tek başına MF'ye gittiğini anlamaya çalışıyorum.Eskiden Wb-Roger denkleminin altındadır diyordum(yonkou ayarı)şimdi o potansiyelde yokmuş.
O da olabilir tabi. Enel o meyveyi nereden buldu durumu çıkar şimdi de.Enel'in meyvesi Tanrının meyvesi diye geçiyor, hiyerarşik üstünü olduğunu sanmıyorum. Ayrıca Enel 39 yaşında, direkt Enel'in meyvesine sahip olabilir.
Ne güzel.Shanks 6 yıllık yonko. Mihawk yonko ile clash yapmamış
Yani amacı Imin koltuğu , korsan kral değilRox'un amacı Dünyanın Kralı olmakmış.
O 3 komutanı özellikle söylemesi. Muhtemelenen en güçlü üçlü bunlarShanks’ın tayfası aşırı güçlü anlaşılan. Zaten en güçlü sağ kolun Beckman olduğunu düşünüyordum hep.