Garp ve Sengoku birlikte daldılar diye yüceltiyordum adamı, şimdi araya alıp top gibi sektirdikleri geliyor gözümün önüne.Yonko > Shiki
Garp ve Sengoku birlikte daldılar diye yüceltiyordum adamı, şimdi araya alıp top gibi sektirdikleri geliyor gözümün önüne.Yonko > Shiki
Yonkou Productions Rox'un asıl olay olmadığını söylemişti ondan beklentim var daha fazlaYetmedi mi?
Vivre Card'da diyordu buna imparator diye değil mi? Hahahahah. Adam çömezlerin içinde 3 komutandan biri olamamış.Tam Shiki de yonkou potansiyelinde tarzında yorumlar yapıyordum, yine içine etti hahaha.
Bu bölümün çevirisi de zor olur he. @Smoker
Yonko olmak için yonko devirmek gerekiyor mihawkin öyle bir amacı yok zaten ödülüde 1.5000000-2.5000000 arası benceMihawkın ödülünün kaç olmasi lazım mesela ? 2 yede yonko var 5 e de var. Kaç milyar olursa younko seviyesi deiyeceğiz veya kaça göre amiral ?
İmparator olduğu geçmiyordu sanırım. Öyle bir şey hatırlayamadım. Sonuçta Vivre Cardlar da patladığı için önemli değil.Vivre Card'da diyordu buna imparator diye değil mi? Hahahahah. Adam çömezlerin içinde 3 komutandan biri olamamış.
Muhteşem Yıldırım Üçlüsü olabilir çevirisi.Tam Shiki de yonkou potansiyelinde tarzında yorumlar yapıyordum, yine içine etti hahaha.
Bu bölümün çevirisi de zor olur he. @Smoker
Öyle bir amacı olsa devirebilecek mi sanki?Yonko olmak için yonko devirmek gerekiyor mihawkin öyle bir amacı yok zaten ödülüde 1.5000000-2.5000000 arası bence
Meyvesi sıkıntı uğraştırmıştır.Garp ve Sengoku birlikte daldılar diye yüceltiyordum adamı, şimdi araya alıp top gibi sektirdikleri geliyor gözümün önüne.
Bir iki tane küçük bandaj abartacak birşey yok benceAğzını yüzünü yamulmuşlar fuji nin görmedin mi