Databook sillesi yiyen kimse inanmadı zaten kartlara.İmparator olduğu geçmiyordu sanırım. Öyle bir şey hatırlayamadım. Sonuçta Vivre Cardlar da patladığı için önemli değil.
Databook sillesi yiyen kimse inanmadı zaten kartlara.İmparator olduğu geçmiyordu sanırım. Öyle bir şey hatırlayamadım. Sonuçta Vivre Cardlar da patladığı için önemli değil.
Yok, yani tüm bölümü kastettim. Tamamen bilgiden, uzun konuşmalardan oluşuyor. Uğraştırır gibi. Kolay gelsin şimdiden.Muhteşem Yıldırım Üçlüsü olabilir çevirisi.
http://www.korsanfan.com/konu/vivre-card-Çevirileri.7228/Yahu vivre cardda öyle diyor, okuyucular falan değil
WB = Zoro
Kaido = Sanji desek bir tane daha yonko olacak adam aranıyor.
Ben hala bu ahmak herifin neyine güvenip tek başına MF'ye gittiğini anlamaya çalışıyorum.Eskiden Wb-Roger denkleminin altındadır diyordum(yonkou ayarı)şimdi o potansiyelde yokmuş.Garp ve Sengoku birlikte daldılar diye yüceltiyordum adamı, şimdi araya alıp top gibi sektirdikleri geliyor gözümün önüne.
Olur tabi
Onun ben meyvesine tüküreyim. Beş para etmez artık gözümde.Meyvesi sıkıntı uğraştırmıştır.
Allah kahretsin o kartları. Oda da yalancı.Databook sillesi yiyen kimse inanmadı zaten kartlara.
Neden Yıldırım acaba? Roxa gönderme mi var ki. Roxun acaba yıldırım gücü olabilir miydi? Ya da enelin meyvesinin hiyerarşik üstü? Olsa ne olurdu ki gerçi?"Thunder's big three"
Shiki'yi gene adam yerine koyan olmamış hahahah. Shiki ya, resmen 40 sene öncesinin Dof'u.
Hallederiz. Akşam dokuz gibi bölüm elime geçer.Yok, yani tüm bölümü kastettim. Tamamen bilgiden, uzun konuşmalardan oluşuyor. Uğraştırır gibi. Kolay gelsin şimdiden.