Karakterini salla aga, saf yumruklarla zirveye oynayan bir adamın nasıl dövüştüğünü hiç merak etmiyor musun yav? :/ Ha bu arada bir devlet görevlisi olarak terörist Ace için harekete geçmediği için de ayrıca takdir ediyorum kendisini.Bırak şu karaktersizi ya.![]()
Saf yumruklarla.Karakterini salla aga, saf yumruklarla zirveye oynayan bir adamın nasıl dövüştüğünü hiç merak etmiyor musun yav? :/ Ha bu arada bir devlet görevlisi olarak terörist Ace için harekete geçmediği için de ayrıca takdir ediyorum kendisini.![]()
Saf yumruklarla.
Bunu Koby'ye anlat diyeceğim ama o saf da hiçbir şeyin farkında değil. :/Karakterini salla aga, saf yumruklarla zirveye oynayan bir adamın nasıl dövüştüğünü hiç merak etmiyor musun yav? :/ Ha bu arada bir devlet görevlisi olarak terörist Ace için harekete geçmediği için de ayrıca takdir ediyorum kendisini.![]()
Boş beleş tiplere bir sürü bölüm harcıyor Oda efendi. Biraz da Garp'a harcasın. :/ Yıllardır bekliyorum ama hala tık yok. Şu bahsedilen olayın flashback'i harika olurdu mesela. Garp&Roger bir yanda, Rox falan diğer yanda. Ha bu ketum herif hiçbirisini çizmeyecek orası ayrı.Bunu Koby'ye anlat diyeceğim ama o saf da hiçbir şeyin farkında değil. :/
Güç olarak ilgi çekici ama hiç sevmiyorum ya. O yüzden umurumda değil yani.