Karakterini salla aga, saf yumruklarla zirveye oynayan bir adamın nasıl dövüştüğünü hiç merak etmiyor musun yav? :/ Ha bu arada bir devlet görevlisi olarak terörist Ace için harekete geçmediği için de ayrıca takdir ediyorum kendisini.Bırak şu karaktersizi ya.
Saf yumruklarla.Karakterini salla aga, saf yumruklarla zirveye oynayan bir adamın nasıl dövüştüğünü hiç merak etmiyor musun yav? :/ Ha bu arada bir devlet görevlisi olarak terörist Ace için harekete geçmediği için de ayrıca takdir ediyorum kendisini.
Saf yumruklarla.
Bunu Koby'ye anlat diyeceğim ama o saf da hiçbir şeyin farkında değil. :/Karakterini salla aga, saf yumruklarla zirveye oynayan bir adamın nasıl dövüştüğünü hiç merak etmiyor musun yav? :/ Ha bu arada bir devlet görevlisi olarak terörist Ace için harekete geçmediği için de ayrıca takdir ediyorum kendisini.
Boş beleş tiplere bir sürü bölüm harcıyor Oda efendi. Biraz da Garp'a harcasın. :/ Yıllardır bekliyorum ama hala tık yok. Şu bahsedilen olayın flashback'i harika olurdu mesela. Garp&Roger bir yanda, Rox falan diğer yanda. Ha bu ketum herif hiçbirisini çizmeyecek orası ayrı.Bunu Koby'ye anlat diyeceğim ama o saf da hiçbir şeyin farkında değil. :/
Güç olarak ilgi çekici ama hiç sevmiyorum ya. O yüzden umurumda değil yani.