Roger'in bile denizci çıktığı bu evrende, Shanks'tan her şeyi beklerim artık.
Luffy değil Franky acan.Luffy gizli ajan çıkacak bu gidişle.
Tam benim istediğim gibi olmuş. Roger>=Wb>Kaido>Bigmom>Shanks diye düşünüyordum zaten. Ödüller çok iyi bu yüzden benim için.Bakın şimdi ödüller ne kadar umurumuzda?
Eğer mevzu doğruysa, Roger Garp'ın adam hali çıkmış olur. Ohara uçurulurken çörek yiyen bir gavat olacağına, denizlere açılıp dünyaya meydan okumuştur.Roger'in bile denizci çıktığı bu evrende, Shanks'tan her şeyi beklerim artık.
Ödül = güç olmasa da yonkolarda öyledir. yaşayan kişiler arasında BMnin 2. yonko olması güzel oldu.Garp'ın Roger ile birlikte Rox'u devirmiş olabileceğini yazmıştım fakat nereye? Onu bulamadım. Tüh! Buraya atıp ego kasıcaktım.
Rox'un D. olması ilginç. Garp, Roger ve Rox dönemin ipini çeken 3 D. ve belli ki hepsinin idealleri farklı ya da Rox ölmeden Roger ile konuştu ve Roger'ın düşünceleri değişikliğe uğradı.
Ödüller de tahmin edildiği gibi.
Aslında ıq 180. Ve büyük bir aktör.Luffy gizli ajan çıkacak bu gidişle.
Aradan o eşiti '=' KALDIR lütfen.Tam benim istediğim gibi olmuş. Roger>=Wb>Kaido>Bigmom>Shanks diye düşünüyordum zaten. Ödüller çok iyi bu yüzden benim için.
Hahaha bu mu yaniSen hala burada mısın? Yetmedi mi? 5.500.000.000>>>>>>5.000.000.000
Manga'da da açıklanırsa ne la? Manga haricinde olan bilgiler bir bir yanlış çıkıyor.