Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB'nin bulunduğu ,tayfa üyesi olarak bulunduğu, üstüne Kaido ve Big Mom ve Shiki'nin bulunduğu tayfayı , Garp ve Roger dağıtmış.

Tabi sen de dağıldın bu spoilerla.:D Git biraz dinlen.:D
Tabi canım tek gitmişler oraya haha, farkında değilsin ama bu olaydan baya zaman geçiyor ve senin övünme sebebinde bulunana adamlardan biri yaşarken Wb en güçlü adam. Aslında bu bölüm Wb en güçlü Yonkou değildi diyen dostlara, d soyunda ne varki diyen Tiplere güzel headshot oldu. WB'nin öncesinde ve Sonrasında ünvan sahibi olduğu gerçeği de mangada ıspatlanırsa o zaman da toprağınızı gömeriz :hhh:
 
Rox'ıda çömezler indirmiş birnevi,Roger ile Garp zirve gücünde değillerdi herhalde.
Şu anda 20'li yaşlarda olup o güçlerde olan bi tane korsan göster bana, hem de altın korsanlar çağında, yok. Gerçi Zoro ile Luffy tanrı olma yolunda ilerliyorlar ama biri Roger'ı geçecek adam, diğeri tarihin en güçlü kılıç ustası olacak. Onun dışında yok. Law'a bak mesela, 28 yaşında eşşek kadar olmuş, diyebilir misin ki bu adam yonko gücünde? Hayır, lakin ileride 50'li yaşlarına gelince yüksek ihtimalle en kötü amiral seviyelerinde olacak gibi gözüküyor.
 
Güçleri birleştirmek deniyor. Korsan olduğu çıkarımı yapılabilir. Kafam karıştı lan. :D



Subayken denizcilerin işleyişini öğrenmeleri de saçma. Yani orada rütbe belirtilmemiştir. Veya korsanken ittifak kurmuşlardır ki o daha mantıklı olur.
Bölüm0 beklemek lazım yoksa herşeyin ucu açık kalıyor
 
Roger, Rox ile dövüşünden sonra ziyarete gidip, nasıl olduğunu bakarken Rox herşeyi anlatmıştır buna. Buda gerçekleri araştırıken açıkları fark edip korsan olmuştur büyük ihtimal.
 
Tabi canım tek gitmişler oraya haha, farkında değilsin ama bu olaydan baya zaman geçiyor ve senin övünme sebebinde bulunana adamlardan biri yaşarken Wb en güçlü adam. Aslında bu bölüm Wb en güçlü Yonkou değildi diyen dostlara, d soyunda ne varki diyen Tiplere güzel headshot oldu. WB'nin öncesinde ve Sonrasında ünvan sahibi olduğu gerçeğini de mangada ıspatlanırsa o zaman da toprağınızı gömeriz :hhh:
Sen hala burada mısın? Yetmedi mi? 5.500.000.000>>>>>>5.000.000.000

Manga'da da açıklanırsa ne la? Manga haricinde olan bilgiler bir bir yanlış çıkıyor.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık