Zaten aklından ne geçtiğini anlayamıyorsun bazen bir sessizliğe bürünüyor falan, anlamalıydık bunu.Aslında ıq 180. Ve büyük bir aktör.
@Jenque
Birkaç kolayla işi çözebiliriz gibi.
Zaten aklından ne geçtiğini anlayamıyorsun bazen bir sessizliğe bürünüyor falan, anlamalıydık bunu.Aslında ıq 180. Ve büyük bir aktör.
Daha ne olacak? WB'nin Kaptan dediği herifi tarihe gömmüşler. Tayfasını dağıtmışlar. Bu tayfada WB, Shiki, Lin Lin, Kaido var. Yani WB'yi de arada kaynatmışlar. WB'nin araya kaynadığını bir düşün.Hahaha bu mu yani
Ödül mü senin sesini çıkaran her yıl seviye düşüyor.
O listenin başına bir Garp yazmanı rica etsem.Tam benim istediğim gibi olmuş. Roger>=Wb>Kaido>Bigmom>Shanks diye düşünüyordum zaten. Ödüller çok iyi bu yüzden benim için.
Orada Roger'ın yaşı belli değildi. Rox olayı nereden baksan 50 sene önceki bir olay. Garp ve Roger o zamanlar daha 25-26 yaşında gençlerdi.Ama animede Roger daha gençken (17 yaş falan gibi) teknede atan Ray'e el saklıyordu falan tayfasina alıyordu ?
Mallık ile dehalık arasında ince bir çizgi vardır. xdZaten aklından ne geçtiğini anlayamıyorsun bazen bir sessizliğe bürünüyor falan, anlamalıydık bunu.
@Jenque
Birkaç kolayla işi çözebiliriz gibi.
Wb neden Shanks'a yarım atmadı?Bu ödüllerden anlıyoruz ki Roger Wb'ye tek atarmış.
Yok.@Smoker Garp için eskiden ödül avcısı bilgisi falan var mı?