Oden Kaido'yu kesiyorsa...
Soldaki sen misinOden Kaido'yu kesiyorsa...
SayılırSoldaki sen misin
Çok fotojeniksin tebriklerOden Kaido'yu kesiyorsa...
Görselde sağdakinin iki saat kafasını aradım agshshsh
Sonunda hem tip hem de güç olarak Wano'nun hakkını verecek birisi çıkacak gibi. Sonraki sayı umarım Oden'den bahsederler. :/
Sonraki sayıda olur mu acaba zoro ve kılıçlar ile ilgili mevzuyu bir kaç sayılığa burada bitirebilirler.enma konusu climax oldu son sayıların.Sonunda hem tip hem de güç olarak Wano'nun hakkını verecek birisi çıkacak gibi. Sonraki sayı umarım Oden'den bahsederler. :/
Mantıken Zoro'nun vereceği tepkiyi görmemiz gerekiyor. Ancak Oda son zamanlarda olayları geçmeyi seviyor. Gerçi ben göstereceğine inanıyorum. Hiyori kimliğini açıkladıktan sonrada göstermişti. Biraz benzer durum. Umuyorum gösterir de, yavaştan hikayeyi ilerletir. Daha işlenecek çok konu var.Sonraki sayıda olur mu acaba zoro ve kılıçlar ile ilgili mevzuyu bir kaç sayılığa burada bitirebilirler.enma konusu climax oldu son sayıların.
Belki de enma kullanan bir oden flashback i görürüz Allahım nasip et şöyle güzel bir sayıMantıken Zoro'nun vereceği tepkiyi görmemiz gerekiyor. Ancak Oda son zamanlarda olayları geçmeyi seviyor. Gerçi ben göstereceğine inanıyorum. Hiyori kimliğini açıkladıktan sonrada göstermişti. Biraz benzer durum. Umuyorum gösterir de, yavaştan hikayeyi ilerletir. Daha işlenecek çok konu var.