Kinemon jutsu yapınca da böyle duman çıkıyor diye biliyorum.Onimaru'nun dönüşümü bana ilginç geldi. Daha önce bu tarz duman çıkararak dönüşüm yapan olmuş muydu?
Kinemon jutsu yapınca da böyle duman çıkıyor diye biliyorum.Onimaru'nun dönüşümü bana ilginç geldi. Daha önce bu tarz duman çıkararak dönüşüm yapan olmuş muydu?
Raizo'da da çıkıyor. Diğerlerinde de var. Birçok ninjutsu'da duman çıkar, Naruto'daki gibi.Kinemon jutsu yapınca da böyle duman çıkıyor diye biliyorum.
Aslında ben zoan kullanıcıları için sordum. Yinede özel bir şey olmayabilir, belki tema ile uyumlu olsun diye çiziyordur. Ninjutsu ayağına.Kinemon jutsu yapınca da böyle duman çıkıyor diye biliyorum.
Bunu şimdi gördüm oha. Bir de bu adam Zoro fanıyım diyor.Wado'nun manevi olarak bir anlamı olsa da Zoro'yu yansıtan bir kılıç değil ki.
Bu vesile ile Zoro fanlarını tanımış olduk.Bunu şimdi gördüm oha. Bir de bu adam Zoro fanıyım diyor.
O kendini bilmez Zoro fanına en güzel cevabı bir Sanji'ci vermiş:
Zoro'nun teklifi kabul edeceği bile belli değil; bunlar şimdiden tüm kılıçları sattırıp daha iyi kılıçlar aldırma derdindeler.Zoro'yu bu kılıcı kullanırken gördüğümde benim aklıma Kuina'ya duyduğu sevgi ve en iyi kılıç ustası olmak konusundaki azmi geliyor. Bence Zoro'nun imza kılıcı, şeytan meytan dalgalarından ziyade bu yönlerine vurgu yapan Wado Ichimonji olmalı.
Bence Ryuma'nın Hazan Suyu'na olduğu gibi, Roronoa Zoro'nun Wado Ichimonji'si de sayısız dövüşün ardından kararıp black blade olacak. Böylece Zoro Kuina'ya verdiği sözü, hem kendi en iyi kılıç ustası olarak, hem de Kuina'nın kılıcını en güçlü kılıç haline getirerek katmerli bir şekilde tutmuş olacak.