Halbuki Sanjici, Zoro'yu daha iyi tanıyor,yorumluyor.O kendini bilmez Zoro fanına en güzel cevabı bir Sanji'ci vermiş:
Güç uğruna Zoro'nun kişiliğine laf getirecek, fanları.
Halbuki Sanjici, Zoro'yu daha iyi tanıyor,yorumluyor.O kendini bilmez Zoro fanına en güzel cevabı bir Sanji'ci vermiş:
Senin Law olsa kabul ederdi teklifi bu arada. Hatta üstüne Bepo'yu da satıp bir kılıç daha isterdi.Halbuki Sanjici, Zoro'yu daha iyi tanıyor.
Güç uğruna Zoro'nun kişiliğine laf getirecekler, fanları.
Eğer anlam taşıyan kılıç olsa vermezdi.Senin Law olsa kabul ederdi teklifi bu arada. Hatta üstüne Bepo'yu da satıp bir kılıç daha isterdi.
Wado, Zoro için öyle demir çubuk değil işte. Sayfalarca bu anlatılmaya çalışınıldı da neyse.Kılıç dediğin demir çubuk. Çok fazla anlam yükleniyor. Zoro iki tane kesici özellikli metal sopa + Wado ile dei(kk)u olusa daha değerli olur. Ayrıca onun bunun çocuğu bir soylu değil de basit bir köylü olması da başarısına değer katar.
Wado değerli olduğu için adını yazdım, demir çubuk demedim özellikle. Demek istediğim Wado'yu değerli yapan bilmem ne serisinden olması değil, manevi olarak değerli olması. Manevi değeri olmadıktan sonra kılıç demir çubuk, serisi geçmişi adı önemsiz.Wado, Zoro için öyle demir çubuk değil işte. Sayfalarca bu anlatılmaya çalışınıldı da neyse.
Wado değerli olduğu için adını yazdım, demir çubuk demedim özellikle. Demek istediğim Wado'yu değerli yapan bilmem ne serisinden olması değil, manevi olarak değerli olması. Manevi değeri olmadıktan sonra kılıç demir çubuk, serisi geçmişi adı önemsiz.
Ben şahsen iyi bir tersleme bekliyorum Zoro'dan. Yoksa fena gömerim haftaya da.O kendini bilmez Zoro fanına en güzel cevabı bir Sanji'ci vermiş:
Zoro'nun teklifi kabul edeceği bile belli değil; bunlar şimdiden tüm kılıçları sattırıp daha iyi kılıçlar aldırma derdindeler.
Niye reddetain ki? Adam kılıç ustasıyım diye dolanmıyor ortada. O kılıç onun neşteri. Meyvesini her zaman kullanamadığı için kullandığı silahı.Senin Law olsa kabul ederdi teklifi bu arada. Hatta üstüne Bepo'yu da satıp bir kılıç daha isterdi.
Özel duruyor kılıç onda. Kalsın.Niye reddetain ki? Adam kılıç ustasıyım diye dolanmıyor ortada. O kılıç onun neşteri. Meyvesini her zaman kullanamadığı için kullandığı silahı.
Gerçi bu durumda neden rasgele bir kılıç değil de isimli ve lanetli bir kılıç kullanıyor tartışılır ama bu büyük savaşta Enma'nın kullanılacağına garanti gözüyle baktığımdan mantıklı olanı yapacaktır.
Gerçi Law'un bile güç için emektar kılıcını bırakması beni rahatsız eder, şimdi düşündüm de.