Aynen öyle. Hikaye olarak beni eskiye götürdü. Ben bölümü de sevdim o açıdan. Muazzam hikaye yazıyor herif
Aynen öyle. Hikaye olarak beni eskiye götürdü. Ben bölümü de sevdim o açıdan. Muazzam hikaye yazıyor herif
Etmez işte edilmemeli. Bile isteye bunun yapılması Zoro'yu lekeler.Ben dedim ki feda edilmesi gereken yerde edilmesi gerekir.
Feda edilmesi gerektigi yerde feda etmeyecek ve kaybedecek ve ondan sonra da "Luffy ben kaybetmeyecegim" sozunu hice sayacak? Zoro sozunu ne ara tutmaz oldu?Hani Zoro'nun Kuma'ya bir lafı vardı hatırlatırım.
"O zaman bu kadarlık adamım demektir."
Zoro, Kuina'yı feda ederek dünyanın en güçlüsü olabilecek kalibrenin adamıysa Mihawk'ın gebertip bırakması gerekirdi, "ölme" deyip bırakması değil.
Hani Zoro'nun Kuma'ya bir lafı vardı hatırlatırım.
"O zaman bu kadarlık adamım demektir."
Zoro, Kuina'yı feda ederek dünyanın en güçlüsü olabilecek kalibrenin adamıysa Mihawk'ın gebertip bırakması gerekirdi, "ölme" deyip bırakması değil.
Bir daha izle seriyi, baştan en baştan.Zaten ilk karşılaşmada Kılıçlar yer değiştirse de Mihawkin parça parça edeceğine inanmiyo adamlar bildiğin
O kılıç sağlam olduğu için parçalanmadı. Mihawk Wado’yu karşılamasa darbe yerdi. Yani Zoro’nun elinde olsa bile Wado dağılmazdı. Dayanıklılığı üst düzey o kılıcın. Ryuma’nın kılıcınınsa sertliği üst düzey. Yubas’nınsa hafifliği. Zaten kar yürüyüş tarzı bir şeydi isminin anlamı. Mihawk tüm kılıçlarına darbe vurdu orada. Diğer ikisi piç kılıç olduğundan kesildi.Zaten ilk karşılaşmada Kılıçlar yer değiştirse de Mihawkin parça parça edeceğine inanmiyo adamlar bildiğin
Edilmemeli mi?Etmez işte edilmemeli. Bile isteye bunun yapılması Zoro'yu lekeler.
Özellikle bu kısma +1Zoro'yu bu kılıcı kullanırken gördüğümde benim aklıma Kuina'ya duyduğu sevgi ve en iyi kılıç ustası olmak konusundaki azmi geliyor. Bence Zoro'nun imza kılıcı, şeytan meytan dalgalarından ziyade bu yönlerine vurgu yapan Wado Ichimonji olmalı.
Bence Ryuma'nın Hazan Suyu'na olduğu gibi, Roronoa Zoro'nun Wado Ichimonji'si de sayısız dövüşün ardından kararıp black blade olacak. Böylece Zoro Kuina'ya verdiği sözü, hem kendi en iyi kılıç ustası olarak, hem de Kuina'nın kılıcını en güçlü kılıç haline getirerek katmerli bir şekilde tutmuş olacak.
Oda işi belli mi olur aptallık eder, harcar falan fistan.Edilmemeli mi?
Sözünü tutmak zorunda değil gücü yetmez kaybeder, bile isteye kaybedecek değil ya, ne yapalım yani ? Ama burada bile isteye Wado'nun bırakılmasından bahsedenler var, o kılıç diğerleriyle aynı standartları taşımıyor diye bir üst kılıca geçecekse bu karakterine yakışmaz. Adam Silkroad oynamıyor sonuçtaFeda edilmesi gerektigi yerde feda etmeyecek ve kaybedecek ve ondan sonra da "Luffy ben kaybetmeyecegim" sozunu hice sayacak? Zoro sozunu ne ara tutmaz oldu?