Ben Zoro hateriyim. Ama Zoro'yu severim.Zoro, Wado'yu elleriyle versin. Beş para etmez adam olur bir çoğumuzun gözünde. Asıl bir Zoro fanının bunu istemiyor olması gerek. Ama görüyorum ki bırakmasını isteyenler var hayret.
Ben Zoro hateriyim. Ama Zoro'yu severim.Zoro, Wado'yu elleriyle versin. Beş para etmez adam olur bir çoğumuzun gözünde. Asıl bir Zoro fanının bunu istemiyor olması gerek. Ama görüyorum ki bırakmasını isteyenler var hayret.
Luffy'nin şapkası = Wado IchimonjiYakinda Wado giderse Zoro kahrolacak o zaman.
"Luffy yeni dunyadayiz kendine gel" der artik Zoro.
Naminin de portakalı var.Luffy'nin şapkası = Wado Ichimonji
Kaido baya güçlü. Eski zamanlardaki gibi onun fani olmaya davet ediyorum seni.Güç istiyorum arkadaş güç. Başka bir şey değil. Yemişim wadosunu
Yav ben kucuk dusurmez demiyorum feda edilmesi gereken yerde feda etmeli diyorum Wado onu buraya kadar tasiyarak gorevini yapti. Eger fedalik durum gerekirse etmeli.Değeri olmazsa amacının ne kıymeti kalacak. Sen olayı yanlış anlıyorsun herhalde, Zoro bir kılıç ustası ve Wado ile aralarındaki bağ diğerlerinden çok daha farklı herhangi bir dövüşte kendisine en büyük hizmeti yine Wado sağlar yani. Wado onu güçsüz yapan bir şey değil, diğer arkadaşlar da zaten buradan kaynaklı yanılıyorlar. Adamın en bağlı olduğu kılıcın bilmem kaçlık sistemdeki puanlamasına bakıp aman bunu değiştirelim deniyor. Wado, Zoro'yu güçsüz yapmaz hatta göreceksin eğer Ejderha kesecekse bunu Wado ile yapacak, her kılıç ustasının kendine ait bir kılıcı varken bizim avanak neden başkasının kılıcı ile şov yapsın ? Diğer kılıçlar da tabi an gelir öne çıkarlar ama final daima Zoro'da Wado ile olur. Bu konuda çok netim.
10/10 bağlantı kurmuşsun tebrik ederim. Franky'nin donunu da eklesek mi?Naminin de portakalı var.
Adam güç fanı çıktı.Kaido baya güçlü. Eski zamanlardaki gibi onun fani olmaya davet ediyorum seni.
Topları olabilir10/10 bağlantı kurmuşsun tebrik ederim. Franky'nin donunu da eklesek mi?