Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 951: Tantana

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırayla gidelim.

1- Kaç tane plan var arkadaş. Drake'ın var. Hawkins'in var. Yasu'nun verdiği var. Law'ın var. Var oğlu var. Luffy hepsini bozar. :oleyo2:

2- Görünür de yok diyorsun. Doğru. Ancak Law'ı tanıyan biri Law'ın planı olduğunu da bilir. Aldığı nefesi bile planlı alıyordur, diyaframı için. :oleyo2: Basit yerlerde bile plan uyguladığını gördük. ( Ya da pratik zekadır her neyse) Ceaser'a Smoker yerine Monet kalbini vermesi gibi. Kelepçe değiştirmesi gibi başka örnekler de var. Böyle bir adam her durumun içinde kendini kullanmayı bilir. Kurtulmak isterse bir şekilde kaçışını da bilir. Planı varsa uygulamasını da bilir. Tarafına çekmek isterse nasıl yapacağını da bilir.

3- Tayfasının Law için endişelenmesi çok doğal. Ancak Law kendi için değil daha çok plan bozulur diye endişe duyar. Böyle bir karakter.

4- WCI izlemediğim için Sanji'yi bilmiyorum ama plan konusunda Sanji, Law ile aynı tartıya konulacak bir isim değil.
1- Kimsenin planı yok yav :) Yasu'nun bi planı falan yok zaten öldü adam :D Hawkins'in değil de Drake'in planı var denebilir. Ya da basitçe zamanı gelince taraf değişecek sadece, buna plan denirse.

2- Bu konuda hak veriyorum zaten.

3- Tayfası napsın? Law herhangi bir talimat vermedi ki Hasır Şapkalar'a söylemeyinden başka. Bir ihtimal zaten düşündüğü bir şey yoktu tek hedefi tayfasını kurtarmaktı. Ve inisiyatifi de bilerek veya değil tayfasına bıraktı. Bence tayfası çok ezik görüldüğü için(haklı olarak :)) fırsattan istifade Oda bunlara işe yarar bir şeyler çizip telafi edebilir. Sonra da o Law'un ilk baştaki duruşu tayfasına güvenindendi diye yorumlarız artık :)

4- Pehh. 1.000 Mr. Prince 10.000 Ekmek düşmanını yok eder.

Law un bir planı olabilir ama ortada bir planı olsun ya da olmasın luffylerle bu kadar zaman geçirdikten sonra eğer hasır şapkalar law un tutsak alındığını duysa yerinde durmayacaklarını,bunun da büyük plana etkisini biliyor bu yüzden bepolara planı varmış gibi davranıyor olabilir belki de vardır bunu ilerki haftalarda görücez artık

Big mom ın ölmesi sonucunda Kaido'ya bişi olacağını düşünüyorum o yüzden big mom bu kadar rahat bence. Ve big mom arcı olduğu için bi daha totto landa gitmez tayfa. Ne olacaksa büyük ihtimal burada olacak.

1- Kimsenin planı yok yav :) Yasu'nun bi planı falan yok zaten öldü adam :D Hawkins'in değil de Drake'in planı var denebilir. Ya da basitçe zamanı gelince taraf değişecek sadece, buna plan denirse.

2- Bu konuda hak veriyorum zaten.

3- Tayfası napsın? Law herhangi bir talimat vermedi ki Hasır Şapkalar'a söylemeyinden başka. Bir ihtimal zaten düşündüğü bir şey yoktu tek hedefi tayfasını kurtarmaktı. Ve inisiyatifi de bilerek veya değil tayfasına bıraktı. Bence tayfası çok ezik görüldüğü için(haklı olarak :)) fırsattan istifade Oda bunlara işe yarar bir şeyler çizip telafi edebilir. Sonra da o Law'un ilk baştaki duruşu tayfasına güvenindendi diye yorumlarız artık :)

4- Pehh. 1.000 Mr. Prince 10.000 Ekmek düşmanını yok eder.
1- Bepo kağıt verdi ya. Yasu'nun şekillendirdiği bir plan olmuş oldu. Drake'ın Law-Luffy ittifakına özel ilgisi olduğu bilgisi vardı. Sanırım Drake kolay/rahat taraf değiştirecek. :oleyo:

2- :sapkali::sapkali:

3- Tayfası ayak bağı olmasın yeter. Birde batırdık her şeyi diye özür diliyorlar. Bir işe yarayın be --diyemiyorum artık---. :hhh:
Law akıllı adam olduğundan idam alanına gitmeden elbet düşünmüştür bir şeyler. Öyle hop gittim kurtarırım kafasıyla hareket etmemiştir. Düşündüklerine şartlar uyar uymaz onu artık gelecek sayılarda görürüz. Zaten Law'ın planı olmadığı yerde pratik zekası devreye giriyor. :D

Oda beyciğim kalp korsanlarının ezik görülmesini istemiyorsa Bepo'ya mink güçlerini vermiş olaydı da baştan yakalanmamış olsalardı. :artiz: Bepolardan beklentim yok. Daha önce de yaptıkları gibi kaptanlarına güvenip her şeyi ona bırakacaklardır.

4-

Law’ın yeşilden üstün olduğu tescillendi.
Biz küçükken gs fbden güçlü ts bjk den güçlü diye tartışırdık. Hayatta bazı güçlüler zayıf karakterlere yenilir onlara handigapları vardır. Macellanı kimse durduramamıştı. Mr. 3 nin mumu durdurdu bu onu jinbe'den, luffy den güçlü yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık