Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 951: Tantana

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkouların fiziksel güçleri aşırı fazla, bizim salak oğlan bunlara hasar vermeyi geçtimde darbelerine karşı nasıl dayanacak.Tek arca 55lvl lik adam birden 83lvl mi olacak?
Beyaz sakal öldü bunu teach tek başına mı yaptı? Aldığı darbeler zayıflattı son darbeyi kara sakallar vurdu. O yüzden bence olana kadar beklemek daha iyi.

1- Bepo kağıt verdi ya. Yasu'nun şekillendirdiği bir plan olmuş oldu. Drake'ın Law-Luffy ittifakına özel ilgisi olduğu bilgisi vardı. Sanırım Drake kolay/rahat taraf değiştirecek. :oleyo:

2- :sapkali::sapkali:

3- Tayfası ayak bağı olmasın yeter. Birde batırdık her şeyi diye özür diliyorlar. Bir işe yarayın be --diyemiyorum artık---. :hhh:
Law akıllı adam olduğundan idam alanına gitmeden elbet düşünmüştür bir şeyler. Öyle hop gittim kurtarırım kafasıyla hareket etmemiştir. Düşündüklerine şartlar uyar uymaz onu artık gelecek sayılarda görürüz. Zaten Law'ın planı olmadığı yerde pratik zekası devreye giriyor. :D

Oda beyciğim kalp korsanlarının ezik görülmesini istemiyorsa Bepo'ya mink güçlerini vermiş olaydı da baştan yakalanmamış olsalardı. :artiz: Bepolardan beklentim yok. Daha önce de yaptıkları gibi kaptanlarına güvenip her şeyi ona bırakacaklardır.

4-
Onda çeviri yanlışmış yazdım ya. Yasuie'nin alakası yok o kağıtla. Bepo'lar mahkumlara göstermiş onlar da mesaja cevap niteliğinde o iki çiziği atmış.

Çok ezik ya tayfası Law'un :D Karakterlerini itinayla ezdirmeyen Oda bi ayar çekecektir.
:oleyo: somun ekmek de olaydı iyiymiş

Onda çeviri yanlışmış yazdım ya. Yasuie'nin alakası yok o kağıtla. Bepo'lar mahkumlara göstermiş onlar da mesaja cevap niteliğinde o iki çiziği atmış.

Çok ezik ya tayfası Law'un :D Karakterlerini itinayla ezdirmeyen Oda bi ayar çekecektir.
:oleyo: somun ekmek de olaydı iyiymiş
İki anlam ifade ediyor olmalı.

-Verdikleri cevap önemlilik taşıyor olmalı.
-Ya bu iş yaş ya da bu iş yaş anlamı taşıyor olmalı. :hhh:

Ben zaten aradan çıksınlar diye bakıyorum. Law'ın Luffy ile devam etmesi için o tayfayla yeni dünyada barınamayacağını Oda, Law'a göstermeli. :oleyo2:

Somun'u en iyi Sanji yapıyormuş. O da olmayınca olmadı. :bilmem:

İki anlam ifade ediyor olmalı.

-Verdikleri cevap önemlilik taşıyor olmalı.
-Ya bu iş yaş ya da bu iş yaş anlamı taşıyor olmalı. :hhh:

Ben zaten aradan çıksınlar diye bakıyorum. Law'ın Luffy ile devam etmesi için o tayfayla yeni dünyada barınamayacağını Oda, Law'a göstermeli. :oleyo2:

Somun'u en iyi Sanji yapıyormuş. O da olmayınca olmadı. :bilmem:
Benim valla savaş çağrısına katılacakları gibi basit bir şey geldi aklıma :) Yani davanızda size destek olacağız diyorlardır. He tam tersi mahkumlar gibi yaparlarsa bilemem tabi.

Sen tayfa aradan çıksın da hasırcılara yamansın istiyorsun yani, ne kadar ayıp :D Sevdiği karakterin hatrına insan tayfasına da hürmet gösterir, senin bi sövmediğin kaldı :)

Benim valla savaş çağrısına katılacakları gibi basit bir şey geldi aklıma :) Yani davanızda size destek olacağız diyorlardır. He tam tersi mahkumlar gibi yaparlarsa bilemem tabi.

Sen tayfa aradan çıksın da hasırcılara yamansın istiyorsun yani, ne kadar ayıp :D Sevdiği karakterin hatrına insan tayfasına da hürmet gösterir, senin bi sövmediğin kaldı :)
Bu işte bizde varız kabulünü gösteren bir işaret olabilir, evet.

Ben Law'ı ekranlarda görmek istiyorum. Zaten emelini gerçekleştirmesi için Luffy'e ihtiyacı da var. :D

Acaba ilerleyen bölümlerde hasır şapka filosunu görür müyüz, dahil eder mi oda? Reverieden ötürü leo ve sai nin grup redline da. Bartolomeo kalanları toplayıp gelir mi ki? Yoksa sadece bu arc topladıkları müttefiklerle mi kaidoyu devirecekler. Bir de king nasıl bir ırktan acaba, güçleri neler. Arkasındaki kanatımsı şeylerle gökyüzü adasında yaşayan ırklara benziyor, rengi siyah. Gökyüzü adasının tam tersi yeraltı insanları olabilir mi? Yeraltı medeniyetleri gibi vs.

Zoro & Sanji birlikte keyifli bir dövüşe girişseler. Naruto da bunu çok görüyorduk. Kombine atakları. One Piece de sadece Luffy & Law birlikte savaştığı bir zaman oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık