O konuda kendisini tek geçerim.Bu da en güzel samuray.
O konuda kendisini tek geçerim.Bu da en güzel samuray.
İşte gerçek samuray.O konuda kendisini tek geçerim.
Çoktan şey yapıyordu zaten ya ona bakacak olursak Ama @amaneden e söyleme sonra Gintama konusunda beni bullyliyor :SElizabeth’i Gintama’dan çalmış ne diyorsun ? Herşeyi malzeme yapan Gintama’ya el açacak kadar sıfırı mı tüketti Oda be.....
Kikudan beklentim buydu :/ Kadın samuraylar vardı erkek kılığına giren keşke öyle bir şey deneseydi :S Ama bir Zurako etmez tabii.Zurako!
Kral harbi öyle ama ya sdfhgsdfjhdf Hatta en güzel kadın karakterlerin arasına bunu koyuyorsun kıyasıya yarışıyor pokari canavarı reyiz... @Kagura Pokari sdfsgdfsdjBu da en güzel samuray.
Aslında buna trap diye bakmamak gerek. Adam kız olarak hissediyor. Davranışları ona göre şekillenmiş :/Bu nasıl erkek ya?
Aokiji Namiye süper göğüslü bir genç kız deyip yavsamamis mıydı? Tahta göğüs deyince ikilemde kaldım biran aceba yanlış mı hatırlıyorum. Oysa bu tür şeyleri hiç unutmazdımEttim de illa çok büyük olması gerek miyor ki. Aokiji zamanında Nami'ye tahta diyordu.
Ona lafımız yok ama öyle bir çizmiş ki insan hayret ediyor yaniAslında buna trap diye bakmamak gerek. Adam kız olarak hissediyor. Davranışları ona göre şekillenmiş :/
Karıncalar insanları güreşte yense daha mantıklı olur. O derece diyorumLuffy elemanlara zarar vermek istemiyor, bu bariz değil mi? Neyin tatavasını yapıyorsun anlamadım.
Ayrıca, Kawamatsu aşırı tatlı bi' şey lan. İnş tayfaya katılır.