Unut artık. :/ Geri gelmeyecek.
I suppose there is something in 美青年剣士 (beaufitul swordsman) that is used only for men or something like that.
Unut artık. :/ Geri gelmeyecek.
I suppose there is something in 美青年剣士 (beaufitul swordsman) that is used only for men or something like that.
Etti. Zamanında bir süre konuşuldu ama kimse üstünde durmadı. Birisi demişti memesi yok belki de erkektir falan. Ben de 9kında neden tek kadın bu diye garipsiyordum.Kikunojo'nun böyle bir şey çıkacağını KorsanFan olarak tahmin etmeliydik. Ayıp hepimizin.
Bunun göğüsleri yok. Hiç kimse dikkat etmedi mi bu ayrıntıya?
Ben dedim bunun memesi yok Oda memesiz karı çizmez diye. Kıyafetten öyle dediler...Kikunojo'nun böyle bir şey çıkacağını KorsanFan olarak tahmin etmeliydik. Ayıp hepimizin.
Kimono kamufle ediyor dediler. Oda açıklamış öyle bir şey denildiKikunojo'nun böyle bir şey çıkacağını KorsanFan olarak tahmin etmeliydik. Ayıp hepimizin.
Oda'nın oyununa geldik. Sbs'de Kimono giydikleri için gözükmüyor demişti. Gerçi Momo'dan anlamamız gerekiyordu. Hiç yüz vermemişti.Kikunojo'nun böyle bir şey çıkacağını KorsanFan olarak tahmin etmeliydik. Ayıp hepimizin.
Yoo. Çok da yersizdi ayrıca. Peh. Bu güzel olan.Koca bölümde güzel olan tek kare son sayfadaki chopper’in tepkisiydi.
Kikunojo'nun böyle bir şey çıkacağını KorsanFan olarak tahmin etmeliydik. Ayıp hepimizin.