Sen de haklısın bölümde saracak bir şey olmayınca, geyik muhabbetine sardınAce muhabbetlerinde de kullanırız şimdi
Sen de haklısın bölümde saracak bir şey olmayınca, geyik muhabbetine sardınAce muhabbetlerinde de kullanırız şimdi
Kawamatsu'ya kendisini çözmesi için anahtarı ve savaşması için kılıcını atıyorlar. Öncesinde ise balık kılçıkları ile adamlara saldırıyor.
Kelepçeyi açmadan kılıcı alıyor galiba değil mi? Kılıç kısmı tuhaf geldi bana da.Anahtar ve kılıcı Kawamatsu'nun olduğu yere atımışlar. Meyve kullanmadığından anahtarını açıp kafesini kesiyor. Luffy'lere dalacak olan Quenn adamlarına da kılçık fırlatıyor.
Yok almıyor. Kilidi açtıktan sonra alıyor. Hatta sonraki sayfada ilk başta kılıçsız, Luffy'nin öğrenmeye çalıştığı teknikle saldırıyor. O saldırısından sonra kılıcı alıyor.Kelepçeyi açmadan kılıcı alıyor galiba değil mi? Kılıç kısmı tuhaf geldi bana da.
Reyiz işte ya.Yok almıyor. Kilidi açtıktan sonra alıyor. Hatta sonraki sayfada ilk başta kılıçsız, Luffy'nin öğrenmeye çalıştığı teknikle saldırıyor. O saldırısından sonra kılıcı alıyor.
Hmm şimdi anladım gibi. Ben o kılıcın duvara saplanması anında Kawamatsu'nun arkasındaki daire şeklindeki saldırı şeyini de kılıç yaptı zannettiydim...O ikisi farklıymış.Yok almıyor. Kilidi açtıktan sonra alıyor. Hatta sonraki sayfada ilk başta kılıçsız, Luffy'nin öğrenmeye çalıştığı teknikle saldırıyor. O saldırısından sonra kılıcı alıyor.
Chopper Reisi de unutmadık.Sen de haklısın bölümde saracak bir şey olmayınca, geyik muhabbetine sardın
Tekniği tam yapamasa da çufçuflu hakiyi yapıyor:Luffy tekniği hala istediği sıra yapamıyor. Bakalım ne kadar sürecek yapması.
Unut artık. :/ Geri gelmeyecek.Kiku için good looking man/boy diye çevirmişti EtenBoby. Ondan ötürü handsome demişti. Bu çeviri beatiful demiş :/