Eeeee zamanında ''Wano da Wano'', ''Wano arkı Zoro'nun'' Wano'da Zoro'da şov yapacak'' diye boş yaptıktan sonra, Luffy'nin Kaido'ya hazırlandığı bölümleri okursun böyle işte.
Unutmazzzz daha yol uzun. Zoro şov yapacak hala bu lafın arkasındayız
Zoro'nun hazırlanmaya ihtiyacı yok demek ki. Tam reis ya.Eeeee zamanında ''Wano da Wano'', ''Wano arkı Zoro'nun'' Wano'da Zoro'da şov yapacak'' diye boş yaptıktan sonra, Luffy'nin Kaido'ya hazırlandığı bölümleri okursun böyle işte.
Tabi canım Oda onu da Killer'dan tek yedirterek, Kyoshiro önünde motoru ısıtarak hazırlamış olduğunu gösteriyor. Luffy de Big Mom ile falan hazırlanıyor işte...Zoro'nun hazırlanmaya ihtiyacı yok demek ki. Tam reis ya.
Duvara çakılmaya mı?Luffy de Big Mom ile falan hazırlanıyor işte...
Big Mom'dan ziyade şu an mahkumlarla hazırlanıyor ama neyse. Big Mom'la yaptığına hazırlanmak dersek; bu, bir tek daha yemeye hazırlanmak olur.Tabi canım Oda onu da Killer'dan tek yedirterek, Kyoshiro önünde motoru ısıtarak hazırlamış olduğunu gösteriyor. Luffy de Big Mom ile falan hazırlanıyor işte...
Doğru diyosun, yana dönmesiyle uçurması lazım normalde de işte dram katıyor.Karıncalar insanları güreşte yense daha mantıklı olur. O derece diyorum
Sanırım dayının savunma amaçlı dediğini yapıyor, dayının da yapamadığı ileri seviye tekniği random yapıyor gibin. Bilemedim.Aynen yapıyor ama kendisi de diyor ya yapamadım diye demek hala tam yapamıyor.