O hayvana hiçbir şey olmaz, istedikleri kadar eziyet etsinler. :/Luffy'e kıvamında mı eziyet edecekler yani ? Onu öldürmekten beter etmeyecekler mi ?
Olur tamam ben okeyim, zaten her şeyi kıvamında severim
O hayvana hiçbir şey olmaz, istedikleri kadar eziyet etsinler. :/Luffy'e kıvamında mı eziyet edecekler yani ? Onu öldürmekten beter etmeyecekler mi ?
Olur tamam ben okeyim, zaten her şeyi kıvamında severim
Var. Görünen 2 hafta daha var bölüm. Sonra ara. Aksilik olmazsa böyleGüzel bölüm olmuş, haftaya bölüm var mı?
Var 946'ya kadar ara yokGüzel bölüm olmuş, haftaya bölüm var mı?
Zaten Zoro'ya da olmaz, Kid'e olmaz, bir Killer'e olmuş ne kadar ezik bir karakterse artıkO hayvana hiçbir şey olmaz, istedikleri kadar eziyet etsinler. :/
2 yıl aradan sonra Luffy 3-4 bölüm sonra armament kullandı biliyorsun değil mi?Taa 2. arcta açıklanan haki meselesinden sonra, b. haki bilen birisi için koka ne kadar zor ya da kolay bilmeden yorum yaptığın için daha fazla diyecek bir şeyim yok sana maalesef, haklısın.
Hee orası ayrı. Sevdikleri, Luffy'nin zayıf noktasıdır. Eziyet derken fiziksel işkenceden bahsediyordum ben. O şekilde olursa çat diye kırılır Luffy. :/Zaten Zoro'ya da olmaz, Kid'e olmaz, bir Killer'e olmuş ne kadar ezik bir karakterse artık
Gerçi biz Luffy'nin Ace öldükten sonra kırılıp kendine gelmesini bir kere izlemiştik, bir iki tayfa üyesini kesseler ne hale geleceğini az çok biliyoruz ama olsun, sen öyle diyorsan öyledir
Var. Görünen 2 hafta daha var bölüm. Sonra ara. Aksilik olmazsa böyle
Sağolun.Var 946'ya kadar ara yok