Ben söyleyeyim de iki gün sonra senaryo gereği demeyin.. xdYardımcı kaptana saygı duysun herkes
Ben söyleyeyim de iki gün sonra senaryo gereği demeyin.. xdYardımcı kaptana saygı duysun herkes
Hahahah sen var ya sennnBen söyleyeyim de iki gün sonra senaryo gereği demeyin.. xd
Öldürmeyen şey Killer'i niye güçlendirmediOlan Luffy'ye olsun daha iyi. Öldürmeyen şey güçlendirir derler. Saiyan Luffy hayli hayli güçlenir. :/
Taa 2. arcta açıklanan haki meselesinden sonra, b. haki bilen birisi için koka ne kadar zor ya da kolay bilmeden yorum yaptığın için daha fazla diyecek bir şeyim yok sana maalesef, haklısın.346 bölüm olarak düzelteyim istersen? Yada 6. Arc? Çok kısa değil mi?
Çünkü Killer hasırşapka değil.Öldürmeyen şey Killer'i niye güçlendirmedi
Zoro da Killer değil, ne oldu yani ? Sanji de Zoro değil bu böyle gider... Bir Luffy'e özel özlü söz mü çıkarmışlar yaniÇünkü Killer hasırşapka değil.
Bütün mesele o yani. Başka şeylere takılmayın.
O saiyan değil çünküm. Hem öldürmekten beter etmişler adamı xdÖldürmeyen şey Killer'i niye güçlendirmedi
Luffy'e kıvamında mı eziyet edecekler yani ? Onu öldürmekten beter etmeyecekler mi ?O saiyan değil çünküm. Hem öldürmekten beter etmişler adamı xd
Asıl yemek bitmiş ki ne olacak ?Şimdi göreceğim seni Queen. :S Big Mom'a da de bakalım "Benim kim olduğumu sanıyorsun?" diye. :S