Bilerek döndüğü bariz.Kid acaba bilerek mi geri döndü.
Bütün teoriler alaşağı oldu. Sonuçta oda birisi teorisi tutarsa senaryoyu değiştiririm demişti
Bilerek döndüğü bariz.Kid acaba bilerek mi geri döndü.
Bütün teoriler alaşağı oldu. Sonuçta oda birisi teorisi tutarsa senaryoyu değiştiririm demişti
Çok konuşuyorsunuz ha susun az daha geçen bölüm tırpanla deştiler üstüne bayıldı, siz konuştukça Zoro çöküyor görmüyor musunuz?Luffy’e hapishanede kral gibi bakıldı. Kid’e neler yapıyorlar. Sağ kolunu da biçmişler. Ama Zoro falan bu duruma düşmez boşuna umutlanmayın Zoro’ya bunu yapacak adam anasının karnından doğmadı. Şeytanı kim kırabilir ki?
Bu kadar sert değişim olmasa bile geçici bir değişim olabilir gibi. Tayfanın gelişimi için önemli.Kid'e olanlar neredeyse Luffy'e de oldu kolu gitmesi hariç. Sorun Kid:in tayfası ile bizim tayfada. Kid'in sağ koluna yeni kimlik kartı vermişler. Eee doğal olarak Luffy'nin de sağ kolundan ya da diğer tayfa üyelerine de yeni bir kimlik verme girişiminde bulunulması gerekir... Ve bence bu arc bir şeyler olacak da.
Ben ilk senin yazını gördüm, diğerleri senden kopya çekmiş.Dedim de herkes diyordu onu ondan dedim xd
Patentini bana mı hediye ettin Teşekkürler
Neler yapıyorlar? Hem birine bir şey olsun istiyorsunuz hem de Zoro'ya toz kondurmuyonuz. Her şeyi Luffy mi yapacak?Luffy’e hapishanede kral gibi bakıldı. Kid’e neler yapıyorlar. Sağ kolunu da biçmişler. Ama Zoro falan bu duruma düşmez boşuna umutlanmayın Zoro’ya bunu yapacak adam anasının karnından doğmadı. Şeytanı kim kırabilir ki?
Yardımcı kaptana saygı duysun herkesÇok konuşuyorsunuz ha susun az daha geçen bölüm tırpanla deştiler üstüne bayıldı, siz konuştukça Zoro çöküyor görmüyor musunuz?
Kid’e mi? Zaten ilk gördüğümüz de dayak yenekten mahvolmuştu. Şimdi arkadaşını mahvetmişler bir de buradan darbe. Eee son olarakta ölene kadar boğuyorlar yeterli mi? Luffy de p.up alıyor yemek yiyor. Milleti ezen Queen bununla gönül eğlendiriyor.Neler yapıyorlar?
Olan Luffy'ye olsun daha iyi. Öldürmeyen şey güçlendirir derler. Saiyan Luffy hayli hayli güçlenir. :/Neler yapıyorlar? Hem birine bir şey olsun istiyorsunuz hem de Zoro'ya toz kondurmuyonuz. Her şeyi Luffy mi yapacak?
Aynen öyleBen ilk senin yazını gördüm, diğerleri senden kopya çekmiş.