Nasıl siyahlaşma koka değil mi şimdiSanji kokaya geçse gösterir zaten uzaktan ne olduğu belli olmayan çizimlerden niye koka kullanıyor diyorsunki.
Aksiyona giriyor daha da giricek o seviyeye çıkarırsa haki'sini görürüz zaten.
Nasıl siyahlaşma koka değil mi şimdiSanji kokaya geçse gösterir zaten uzaktan ne olduğu belli olmayan çizimlerden niye koka kullanıyor diyorsunki.
Aksiyona giriyor daha da giricek o seviyeye çıkarırsa haki'sini görürüz zaten.
Sen kiminle konuştuğunu sanıyorsun asıl yav? Ülen açsana Gear 4'ü hıyar ben sinirlendim burada.
Hmm, hem Denjiro (göz yarası dışında) hem Kyoshiro'ya benziyor. İlginç bi karakter.Gerçek Kyoshiro var.
Gyuki Denjiro'nun yancısı olarak geçiyordu zaten.Öyle bir teori bilmiyorum. Ama Kawa, Denji, Ashura bu arctaki temel odak noktalarından biri. Bu adamların Oden'den başka yancı olacağı kimse olmaz. Gyuki yaş iş o yüzden. Bence.
Kaçtır söylemeyi unutuyorum:
Kaç yıllık hesapları olmasına rağmen Doflmingo'yu bile Law değil de Luffy indirdi. Kaido Luffy'nindir. Kaido Kid ve Killer'a ne yapmış olursa olsun. Dövüşün önemli bir bölümü için kastediyorum tabii ki.
Hee tamam. Gyuki Denjiro'nun yardımcısı olabilir. Ama öyle bir bilgi geçmiyor benim hatırladığım kadarıyla. Teridir o olsa olsa.Gyuki Denjiro'nun yancısı olarak geçiyordu zaten.
Bağlantı kesildi, iletişim kuramaz. Queen dayılanmanın sonuçlarını görsün biraz da. Kaido başkenti izliyordu.Queen Bm yi gorünce napacak acaba Kaido sama yetişir.