kyoshiro efsane olacak bu ark. Belki de Zoro'nun Katakurisi olacak.
Bir karakter dişli diyebileceğin bir savaşa girip kullanmıyorsa yoktur? Cümleyi detaylı açıklamak zorunda kaldığım için üzülüyorum. Çünkü anlaşılabilir olduğunu düşünüyordum. Gidip 3 sayfa yürüyen adama ''bunda armament yok'' diyecek halim yok bunu belirtmek zorunda kalmak ne kadar üzücü.Kaido Luffy ile dövüşmedi mi? 1 koca bölüm ona ayrılmadı mı? Koka kullanmadı.O zaman yoktur.
Hayır yani diyorsun göstermediyse yoktur diyorsun sonra kıvırıp çık sıhnılırı yık.
Olsa ne olur lan haki kullanan karakter koka da kullanır bu kadar basit yani
Dimi ya şirororo, zehahaha dan çok daha iyi fafafa.Hepsi bir yana, gülüşü çok iyi. Hangi salak alay ediyormuş bu mükemmel gülme ile.
Kim yapar bilmiyorum ama kesin gözüyle bakıyorum. Bu smile sorunu çözülecek.Smile yan etkilerini giderecek bir şeyler üzerinde çalışılacak ve başarılı olunacak. Bunun çözümü için adaya Vegapunk gelebilir. Orochi umutsuzca istiyordu zaten adamı. CP0 belki sinsice bir amaç için getirebilir ve işe yaramış smilelar ile etkisizleştirilebilir.
E yani tabi o da senin mantığın senin yaklaşımın bişi demiyorum.Haki ile armament farklı şeyler.
Ben gösterilmediyse yok sayarım çünkü mantıken bu çok daha kabul edilebilir bir varsayım olur. Doğmamış çocuğa neden don biçeyim ki?
Sadece sesi değil görünümü de çok iyi. Çok tatlı.Dimi ya şirororo, zehahaha dan çok daha iyi fafafa.
Killer'dan önce dalga geçilecek daha çok karakter var.
Kim yapar bilmiyorum ama kesin gözüyle bakıyorum. Bu smile sorunu çözülecek.