İlk öncede Shanks ile beraberdi dahil etO değil de Luffy 3 yonko ilede aşık attı ya la
Luffy vs Whitebeard (tabi laf dalaşı diyelim şuna)
Luffy vs Big Mom
Luffy vs Kaido
Luffy ateşe yürüyor ateşe
İlk öncede Shanks ile beraberdi dahil etO değil de Luffy 3 yonko ilede aşık attı ya la
Luffy vs Whitebeard (tabi laf dalaşı diyelim şuna)
Luffy vs Big Mom
Luffy vs Kaido
Luffy ateşe yürüyor ateşe
Herşeyi iyileştirecek ilaç yapacakmışya ondan dedim. Bu arkta yapmayacaksa o ilacı dahada yapmasın.O adada o meyve yan etkisine bir şey yapabilecek tek kişi Law'dur. Ama onun bile bir şey yapabileceğini düşünmüyorum.
Chopper falan düşünme bile yani.
Haki bilmekle koka farklı şeyler bunu sana ben mi öğreteyim? Birini bilen diğerine otomatik sahip olmuyor. Gidip Tashigide armament var diyor muyuz mesela? Bunu savunup birde Zoroda h.haki var diyenlerle dalga geçersiniz birde dsklhfkdhfas
Sanji takıntılı olacağım bir karakter değil. Arada gülüp eğlendiğim bir soytarıdan fazlasını ifade etmiyor benim için bir süredir.
Siyah şeylerde açıkça söyledim. Armamentse bunu biliriz. Bkz Sabonun eldivenleri. Armament varsa çizer bunu gözümüze sokmuyormuş gibi davranıyorsun. Zoronun kılıçlarınında 2 si siyah tonlarda onlarda da anlıyorsun nasıl? Basılma anında efekt verildiği için ve ağzıyla söylediği için değil mi? Ayrıca hakiler çarpışınca yıldırım efekti çıkıyor bu da bariz bir şey. Sen ''ama pantalonu siyah'' diye bahaneler üretiyorsun sadece. Diyorsun ki Oda birine gücü verdi ama gösteremeyecek kadar basiretsiz olduğu için biz anlamıyoruz.
Bu sahneden ne anladın gerçekten merak ediyorum. Göremediğim bir armament mi var? Göstersene?Bu ne kulp bulacaksın
Ne diyorsun eldiven ile pantolonun kumaşı mı farklı anlamıyorum seni.
Mangada bir açıklama mı yapıldı koka ile haki arasındaki fark ile ilgili.Yoksa saçma tezini savunmak için senin ortaya çıkardığın bir şey mi
Sıkıldım valla sıkıldım.Şu seriyi mantıklı takip eden üye sayısının günden güne azaldığını görmek üzüyor beni
Haki çarpışmasında yıldırım efekti çıkıyor demedin mi? Taşşak gibi geçiyon anlamadım ki.5 dk önce yazdığın şeyi mi unutuyon.Bu sahneden ne anladın gerçekten merak ediyorum. Göremediğim bir armament mi var? Göstersene?
Law sorunca Luffy zaten söylemişti. Boşuna kasmışsın.Bu bölüme kadar yoktu. Varsa göster
X zamana kadar kullanmamış birine ''yok'' demek normal değil mi. Bugün Nami de haki yok 1 arc sonra çıkıp kullansa ''ahaha bak yanıldınız'' mı diyeceksin?