Ben de sana sorayın o zaman.Karakterlerin kişiliğine, eğilimlerine göre yetenek veriyor mangaka.
Bak Zoro'ya, bu adamın sadece kılıçları var, yapabileceği tek şey savaşmak. Çok hızlı değil ki kaçsın, uçamaz ki uçsun. Gözü pek cesur ve çok güçlü olmak zorunda. Peki ya Sanji? Bu adam çok hızlı, uçabiliyor ve artık görünmez de olabiliyor. Mangaka Sanji'ye kaçıp kıçını kurtarabilsin diye verebileceği her şeyi vermiş, haliyle düşünme eğilimi artıyor, Zoro'nun Sanji'de olduğu kadar seçeneği yok, her durumda savaşıp canını ortaya koyuyor, bu durumdaki bir adamın düşünmeye de çok vakti kalmıyor haliyle, arada belirgin bir fark var.
@Notanymore "Aman da şimdi çok kızdım. Herkesin canı cehenneme. Ben bu herifi burada geberteyim." Zoro'nun diğer insanların canını düşünmediğinimi savunuyorsun?
Zoro o an için Orochi ve karşısına çıkan diğer insanları öldürmeye odaklanmış, doğasında bu var, bu halini ben seviyorum.
"Zoro'nun diğer insanların canını düşündüğünü mü sanıyorsun?"
Karıştırdı ortalığı, şimdi Kaido ya da King gelip ortalığı karıştırsa, Hawkins savaşa girip masum insanları kendine vudu bebeği yapsa ne olacak?
İeyasu'nun canını vererek kurtardığı plan ortaya çıksa ve 20 yıllık plan hiç olsa ne olacak?
Adam kendini bütün dünyaya kapattı, Orochi'yi öldürmeye odaklandı. Gerisi önemli olsa kaçan adamı sonraya bırakır, birilerini kurtarmaya çalışırdı.