Oda çizmek istese çizer, çizemezse biri ordan çıkar ''bu koka aaaa'' falan derdi. Çizere bu kadar aptal muamelesi yapma bence.Daha önce yaptıysa da görmedik işte yahu.
Oda çizmek istese çizer, çizemezse biri ordan çıkar ''bu koka aaaa'' falan derdi. Çizere bu kadar aptal muamelesi yapma bence.Daha önce yaptıysa da görmedik işte yahu.
Oda resmen yokmuş gibi gösterdi. Ben de Sanji'den hep koka bekledim ama aksini düşünenlere de pek bir şey diyemem. :/Daha önce yaptıysa da görmedik işte yahu.
Bazen aptallıklar yapıyor şimdi :SOda çizmek istese çizer, çizemezse biri ordan çıkar ''bu koka aaaa'' falan derdi. Çizere bu kadar aptal muamelesi yapma bence.
Millete söylettiriyordu işte utanmaz Oda o yüzden. Luffydir Jajidir Germa askerleridir vs..Oda resmen yokmuş gibi gösterdi. Ben de Sanji'den hep koka bekledim ama aksini düşünenlere de pek bir şey diyemem. :/
''Bu kadar güzel karanlık giden bir Wano'' mu? Daha yeni başladı, böyle sürdürebilirse foruma şeker dağıtacamBu kadar güzel karanlık giden bir Wano'yu animede vıcık vıcık aptal bir şekilde işlemeseler bari.
Animesi güzel yapılırsa efsane olur.
Zoroyu mu tınlamadı? Yav he.Uff efsane bölümdü.
Sanji ve zoro’nun atışmasını özlemişim
Zoro yasu’nun ölümünü hiç edecekti ama aynı zamanda sinirini de anlıyorum.
Bu arada kyoshiro sandığımda daha kabiliyetli çıktı adam zoro’yu tınlamadı bile kyoshiro’nun kötü çıkma ihtimali yok bu arada bir şeyler çevirdiği çok belli.
Sanji yine hız gözlem skillerini kullandı ve canım O-toko’yu koruyor emin ellerde yani.
Ne diyeyim franky,ussop,robin,nami de aksiyona girince duygulandımOda ne vardı da bu kadar hasret bıraktın bizi bu sahnelerden?
Bu arada bölümü böyle okudum