Editör mü acaba bu adam genelde onlardan duyarız böyle gereksiz yükseltmeleri2li birleşince şovun dibine vururlar gibi geliyor.Tabi elemanın dediğini doğru kabul edersek
Editör mü acaba bu adam genelde onlardan duyarız böyle gereksiz yükseltmeleri2li birleşince şovun dibine vururlar gibi geliyor.Tabi elemanın dediğini doğru kabul edersek
Deku reis sakin olEvet. Sadece 2 vs 2 olursa dahi onlar yener diye tahmin ediyorum.
Haklısın başkan sustumYalnız o yeşilayın içinde Sanji için sigara neyse Zoro için de o anlama gelen alkol de var. Onu ne yapacaz?
Bence şimdilik Hawkins ve X-Drake yeterli. Hani sadece King vs Sanji&Zoro olsa anlarım da ortada bir ton sivil, bir genç kız, bir çocuk ve o çocuğun babasının cesedi var.Umarım King meydana gelirde bu bizim 2 salağa güç neymiş onu gösterir. Yani King'in veya Queen'in sahneye çıkması gerekiyor artık.
Zoro dayak cümlesine kadar normal gidiyordun yiyecek kelimesinden sonra hasta olduğunu düşündüm Sanji'den kısmından sonra buna emin oldumZoro dayak yiyecek diyordum. Abovv King değil de Sanji'den yemesin dayağı.
Şov anlayışına göre değişir. Bir etki bırakabilirler. Kaido'nun ''En Kötü Nesli'' bildiğini biliyoruz. Bir şekilde onlardan bazılarını tayfasına katmış. Law'ı sonra halledeceğim diye bir şey de söyledi. Bir bakmışız şov Law'ın ölümü olmuş.Hm.
Tüh. Ben bunlardan şov bekliyordum.
Bu yazdıkların fazla varsayımsal. Law iki eli doluyken Doflamingo ve Fujitora'dan kaçabilmiş adam. Yani söz konusu birilerini kaçırmaksa yeterli olmama durumu yok. İsterse Wano'nun ordusu gelsin. Meyvesini falan da kullanmadı. Gücünün zirvesinde. Eğer abuk bir şekilde insan sınırı yoksa o meyvede herkesi rahat rahat kaçırır oradan.
Tayfasını kurtarma meselesi ise "beceremedi" değil, "henüz yapmamış" olmalı. Muhtemelen bir şey bekliyor, bir şey planladı, onun için henüz sesi soluğu çıkmıyor.
Yoksa halka açık hapishaneden adam kurtaramamak ne demek 24 saatten fazla zaman geçmiş.
Sanji ve Zoro, Kaido üzerinde etki mi bırakacak?Şov anlayışına göre değişir. Bir etki bırakabilirler. Kaido'nun ''En Kötü Nesli'' bildiğini biliyoruz. Bir şekilde onlardan bazılarını tayfasına katmış.
Law'a ayrı öfkesi ve planı olduğunu ben de düşünüyorum. Ama bu adama laf atmadan duramıyor musun yahu?Law'ı sonra halledeceğim diye bir şey de söyledi. Bir bakmışız şov Law'ın ölümü olmuş.