Sanji ve Zoro topukla. Aksiyon felan olmayacak. Spoiler budur.Büyük spoiler vermiş
Sanji ve Zoro topukla. Aksiyon felan olmayacak. Spoiler budur.Büyük spoiler vermiş
Toko ve Hyori nedeniyle kaçabilirler. Ama öyle olsa bile illa ki birileri buna engel olmak isteyecek ve bir aksiyon yaşanacaktır.Sanji ve Zoro topukla. Aksiyon felan olmayacak. Spoiler budur.
Ginrummy mi ne vardı. Ayrıca uçan 6'dan kalan 4 açıklanmadı henüz. Yani güçlü kadın çıkma ihtimali varDikkatinizi çektimi Kaido nun tayfasına kadın yok. Yanlış hatırlamıyorsam. Yada güçlü kadın yok. Sanji rahat dövüşü artık.
Hacı aksiyon beklemek farklı şov yapacağını söylemek farklı. :SNeyse ki bu sefer işin içinde Sanji de var da, insanların aksiyon beklentisiyle dalga geçilmiyor. Hemen hemen herkes beklenti içinde. Bu sefer de ben beklemiyorum, hadi bakalım!
Doğru örneğin Nami hamamda şov yaptı.Hacı aksiyon beklemek farklı şov yapacağını söylemek farklı. :S
Yok öyle değil. Bence aksiyon hareketliliktir, şov ise baskınlık. Mesela Zoro-Sanji ile Drake-Hawkins dövüşecek dersek bu aksiyondur. Gayet beklenebilir. Ama Zoro ile Sanji bunların ağzına ağzına vuracak dersek bu şov yapmalarıdır ki buna imkan vermiyorum pek.Doğru örneğin Nami hamamda şov yaptı.
Burada aksiyon bekleyenlerin %90'ı falan Zoro&Sanji ikilisinden bir şov bekliyordur. Yazılanlardan az çok anlaşılıyor bu.Hacı aksiyon beklemek farklı şov yapacağını söylemek farklı. :S