Oro'da herkes inanmış gibi görünüyor adamın dediğne bakalım beklentileri karşılayacak mı. 944Hayır bir de matah bir şey de dememiş. Bak ben de soyliyim bir şey.
943 sevdiyseniz, 946 947 de seversiniz. Az evvel okudum. Çok güzeldi.
Oro'da herkes inanmış gibi görünüyor adamın dediğne bakalım beklentileri karşılayacak mı. 944Hayır bir de matah bir şey de dememiş. Bak ben de soyliyim bir şey.
943 sevdiyseniz, 946 947 de seversiniz. Az evvel okudum. Çok güzeldi.
Redon falan da doğrulamış galiba çevirmen olarak çalıştığını.Oro'da herkes inanmış gibi görünüyor adamın dediğne bakalım beklentileri karşılayacak mı. 944
Olabilir tabii. O adama kalmadan da olabilir. Bir flashback'e bakar.zehahaaha aşırı zekice.
9 kından, zoro'nun sensei'nde de olan kılıç amblemli (amblem dedim, çok deyince de kelimede anlam yamuşması oldu bende) yauşuklu, zoro'yu tanır mı? ya da zoro onu tanır(amblemi tanır) ve olaylar olaylar olur mu acaba?
Zoro yeşilaycı olduğu için Sanjiyle anlaşamıyor. Bende sigara sevmiyorum..Sonra vay efendim Yeşilcilerin üstüne çok geliniyor.
Meali ?Örojackson'da gördüm sanırım ispanyalı biri 944 bölümü görmüş baya güzel bölumüş.
Dogru mu orasını bilemem tabi.
was taking a look at the comments and he replied someone with that:
“Real. That is, at least I thought it was a capitulazo, I suppose it will depend on the tastes of each one. I do not want to put it as the best chapter in the world, I only say that I liked it a lot.”
I used google translator btw.
Beklentileri karşıla adamı yalancı çıkarma bari.Oda’nın tatil yaparken bir süre sana devrettiği belli.Hemen Sanji’yi ön plana çıkarıp iş yaptırmışsın Oda olsa bir yerlere sokardı.Olabilir tabii. O adama kalmadan da olabilir. Bir flashback'e bakar.
944'ü seven 984'ü beklesin. 1984 göndermesi yapacağım. Bunun ipuçları da 948. bölümde verilecek zira kitap 1948 yılında yazılmış olup kitabın adına da 4 ve 8'in yerleri değiştirilerek karar verilmiştir. Hadi eyvallah.
Zoro başrolden rol çalan figuran gibi gozukmesin de2li birleşince şovun dibine vururlar gibi geliyor.Tabi elemanın dediğini doğru kabul edersek
Yalnız o yeşilayın içinde Sanji için sigara neyse Zoro için de o anlama gelen alkol de var. Onu ne yapacaz?Zoro yeşilaycı olduğu için Sanjiyle anlaşamıyor. Bende sigara sevmiyorum..
Valla karnı da aç. Tırpanlı biriyle yüzgöz olursa bunun garantisini veremeyiz.Zoro başrolden rol çalan figuran gibi gozukmesin de