Tayfanın her rakibi düşecek zaten. Seri sonu Kaido'nun kellesini Wano'ya asıyorlarmış birde :S Bir zamanlar buraya Mugiwara tayfası geldi derler.Kaido’nun düşeceği kesindi zaten. Bakalım daha neler göreceğiz.
Tayfanın her rakibi düşecek zaten. Seri sonu Kaido'nun kellesini Wano'ya asıyorlarmış birde :S Bir zamanlar buraya Mugiwara tayfası geldi derler.Kaido’nun düşeceği kesindi zaten. Bakalım daha neler göreceğiz.
Zaten burayı kurtarınca büyük bir ittifak kazanmış olacak bizim tayfa güzel olacak.Tayfanın her rakibi düşecek zaten. Kaido'nun kellesini Wano'ya asıyorlarmış birde :S Bir zamanlar buraya Mugiwara tayfası geldi derler.
Harbiden he. Bence de öyle. Tavırları ve görünüşü onu hissetirdi bana da. Yalnız bu Yasu, Zoro’nun babası olamaz hiç benzemiyorr.Oden çok karizma çıkacak.
Yasu ve OdenRaizo ve Oden mi?
Şeyi fark etin mi '' Shimotsuki Yasuie'' olayını. Shimotsuki, Zoro'nun köyünün ismi değil miydi?Harbiden he. Bence de öyle. Tavırları ve görünüşü onu hissetirdi bana da. Yalnız bu Yasu, Zoro’nun babası olamaz hiç benzemiyorr.
Simdi farkettim bir flashback mevzusunu. Ama Raizo ile tip olarak fark yok ya :SYasu ve Oden
Çocuğu olan ölmüyor mu? O nasıl bire saçmalık. WB'nin binlerce çocuğu vardı da ne oldu?Law elemanı alıp iyileştirir mi acaba ? Çocuğu var bu adamın öldürülmez diye düşünüyorum tüm bu gösterilenlere rağmen