Ebisulular gülüyor imiş. Zoro durdurmaya çalışmış gulmelerini. Hiyoru engel olmuş. açıklamış.Neymiş?
Smile meyvesi sebebi ile yüz mimikleri elinden alınmış sanırım. Ondan guluyorlarmis .doğru anladı isem
Ebisulular gülüyor imiş. Zoro durdurmaya çalışmış gulmelerini. Hiyoru engel olmuş. açıklamış.Neymiş?
Vay anasını be olaya bak.Ebisulular gülüyor imiş. Zoro durdurmaya çalışmış gulmelerini. Hiyoru engel olmuş. açıklamış.
Smile meyvesi sebebi ile yüz mimikleri elinden alınmış sanırım. Ondan guluyorlarmis .doğru anladı isem
Dagitsin. Ayar oldum bu Kaidolara bu supernova köpeklerine. Yetti artıkYalnız olayları Zoro’nun gözüne gözüne sokuyorlar. Zoro bu Wano’ya yargı dağıtmaıs lazım.
Kaido'nun kelle gitti. Luffy boşa Zou'da "Kaido'nun kellesini alacağım" naralarını atmamis oldugu anlasilir.Yalnız olayları Zoro’nun gözüne gözüne sokuyorlar. Zoro bu Wano’ya yargı dağıtmaıs lazım.
Aynen bende. Yalnız çok iyi dram var olayda. Harbiden etkilendim. Zoro da iyice işin içine girdi bence duygu olarak. Yani Toko, Hiyori, yasu ve bu smile olayı ebisu halkı. Kesin bir şeyler olacak bence.Dagitsin. Ayar oldum bu Kaidolara bu supernova köpeklerine. Yetti artık
Kaido’nun düşeceği kesindi zaten. Bakalım daha neler göreceğiz.Kaido'nun kelle gitti. Luffy boşa Zou'da "Kaido'nun kellesini alacağım" naralarını atmamis oldugu anlasilir.
Aynen öyle güzel duygu verdi.Aynen bende. Yalnız çok iyi dram var olayda. Harbiden etkilendim. Zoro da iyice işin içine girdi bence duygu olarak. Yani Toko, Hiyori, yasu ve bu smile olayı ebisu halkı. Kesin bir şeyler olacak bence.