Kafadan yemiş gibi duruyor eğer doğru görüyor isem. Kafadan yenileni kurtarıyor ise Chopper boşuna doktor olacam diye gezmesin.Law elemanı alıp iyileştirir mi acaba ? Çocuğu var bu adamın öldürülmez diye düşünüyorum tüm bu gösterilenlere rağmen
Kafadan yemiş gibi duruyor eğer doğru görüyor isem. Kafadan yenileni kurtarıyor ise Chopper boşuna doktor olacam diye gezmesin.Law elemanı alıp iyileştirir mi acaba ? Çocuğu var bu adamın öldürülmez diye düşünüyorum tüm bu gösterilenlere rağmen
Chopper doktur mu olmuş En fazla sargı sararKafadan yemiş gibi duruyor eğer doğru görüyor isem. Kafadan yenileni kurtarıyor ise Chopper boşuna doktor olacam diye gezmesin.
Yasunun son sözleri daha güzel olacak bence.Chopper doktur mu olmuş En fazla sargı sarar
Çok bariz olur Zoro'nun babası döverYasunun son sözleri daha güzel olacak bence.
-Ben 2 şeyden pişmanım. 1. Zamanında Orochiyi öldürme fırsatım varken olduremedim, 2. Tokoyu geleceğe yolladım, ona bakamadim, onun kardeşini öldü dedim. Evet. Toko, Zoronun ablasidir .
Süper olur. Amin. Zoronun babası vs Sanjinin babası yaparız. Kimin babası döver diye konu da açarız misss.
Neymiş?