Sen Tashigi'yi bayağı seviyorsun anlaşılan. Ben Robin'i tercih ederim. Zoro'ya daha çok yakışır.TASHİGİ yi unuttun sanırım. Eğer Zoro Tashigi ye varmaz ise dünyanın en iyi kılıç ustası olmuş hava cıva.
Sen Tashigi'yi bayağı seviyorsun anlaşılan. Ben Robin'i tercih ederim. Zoro'ya daha çok yakışır.TASHİGİ yi unuttun sanırım. Eğer Zoro Tashigi ye varmaz ise dünyanın en iyi kılıç ustası olmuş hava cıva.
Ashura Sanskrit dilinde असुर yazılıyor. Bak başında 3 var. Olmaz öyle şey.Zoro idama 2 kılıçla gidiyor. İdamda ya da sonrasında gerçekleşecek olan olası bir dövüşte 2 kılıçla Ashura yapabilir mi sizce ?
Yapabilir. Biraz daha zayıf vers. olur. Bence ashura yapması gereken bir dövüşe girmeyecektir. Yarım kalacak gibi girdiği/gireceği dövüş.Zoro idama 2 kılıçla gidiyor. İdamda ya da sonrasında gerçekleşecek olan olası bir dövüşte 2 kılıçla Ashura yapabilir mi sizce ?
Zoro idama 2 kılıçla gidiyor. İdamda ya da sonrasında gerçekleşecek olan olası bir dövüşte 2 kılıçla Ashura yapabilir mi sizce ?
Delillerle gelmiş yapacak birşey yokAshura Sanskrit dilinde असुर yazılıyor. Bak başında 3 var. Olmaz öyle şey.
İkna oldumAshura Sanskrit dilinde असुर yazılıyor. Bak başında 3 var. Olmaz öyle şey.
Artık yarım kalan dövüşler görmek istemiyoruzYapabilir. Biraz daha zayıf vers. olur. Bence ashura yapması gereken bir dövüşe girmeyecektir. Yarım kalacak gibi girdiği/gireceği dövüş.
Şu an için Ashura yapmasına gerek olmayacaktır, büyük savaşa daha günler var, o kadar büyük bir güç kullanması için henüz erken diyorum.Zoro idama 2 kılıçla gidiyor. İdamda ya da sonrasında gerçekleşecek olan olası bir dövüşte 2 kılıçla Ashura yapabilir mi sizce ?