Konsept değişti. Luffy Prens Zoro Prenses oldu olay..Daha önce de söylenmiş,ki rtarılacak masum, prenses akrabası vs Luffy tarafından tanınmıyor, belki de ilk defa. Zoro'nun şov yapması için şartlar iyice olgunlaştırıldı. Meyve vermesini bekliyoruz.
Sen öyle diye diye hepsi yeşil yaptı avatarlarını bir çeşit yeşili koruma eylemi4356789cü yeşil fanlarının gaza gelme şenliklerine hoşgeldiniz.
Zoro'nun gittiği yere giden diğer kişi kim?
Doji.
Doji kimin karizmasını adamlarının önünde çizdi?
Jack'in.
Kaido olay yerine gelince, Doji arazi oldu ve ikilinin dövüşü yarım kaldı. Yasu'nun olayı tüm ülkede canlı gösteriliyor.
Doji orada ortaya çıkınca, onu durdurmak için kim gelecek?
Jack.
Jack geldiği zaman ortamda ona diş geçirebilecek güçte başka kim olacak?
Zoro.
Gerisi sizin yorumunuza kalmış. Benim düşüncem bu yönde.
İki karakterin dövmeleri aynı desen ve aynı yerde. Bunların bağlantısı olduğu kesin. Hatta baba oğul bile çıkabilirler. Doji ikna olacak türden bir adam değil. Tanıdığı bildiği Kin'emon ve Inuarashi bile söz geçiremedi adama. Hiç tanımadığı Zoro hayatta ikna edemez.Ashura'yı Zoro'nun yola getirmesi lazım. Hyogoro amca hapisten çıkana Ashura'yla diyaloğa girene kadar Zoro ve Ashura aynı ortamda bulunacak gibi görünüyor. Hee Zoro kendini gösterene kadar "ara dönem" için Hyogoro'nun hatırına bizimle savaşacak diyorsan o olabilir ama en nihayetinde olay Zoro'ya dönmeli.
Bu durumda, Zou'nun sonundaki lafları boşa söylemiş olacak Zoro. Sinir bozucu. İnsanların Zoro'da, Oden'i gördükleri, Zoro'nun samuraylara liderlik ettiği bir senaryo hoş olurdu.İki karakterin dövmeleri aynı desen ve aynı yerde. Bunların bağlantısı olduğu kesin. Hatta baba oğul bile çıkabilirler. Doji ikna olacak türden bir adam değil. Tanıdığı bildiği Kin'emon ve Inuarashi bile söz geçiremedi adama. Hiç tanımadığı Zoro hayatta ikna edemez.
Valla ben arc sonlarına doğru King ile kapışır diyorum ama Jack'de olabilir.Bu kadar tartışmadan sonra Jack ile karşılaşmazsa iyi gülerim.
Kendisini rahat hissetmiyor diye 3. Kılıç niyetine ağzına tırpan alan adam 2 kılıçla Jack'i alamaz kardeşim, üzgünüm.Zemin hazır, ortam müsait, duyumlar alınmış biz de hazırız ama maalesef herkes hazırlıklı değil tabi Hayır ben 3 kılıç ile dinç bir şekilde gömer diyordum ama iki kılıç ve yaralı gömecek galiba tüh beeee hahahaha