Valla göreceğiz işte. Ben güveniyorum Zoro reiseKendisini rahat hissetmiyor diye 3. Kılıç niyetine ağzına tırpan alan adam 2 kılıçla Jack'i alamaz kardeşim, üzgünüm.
Valla göreceğiz işte. Ben güveniyorum Zoro reiseKendisini rahat hissetmiyor diye 3. Kılıç niyetine ağzına tırpan alan adam 2 kılıçla Jack'i alamaz kardeşim, üzgünüm.
Zoro King'i alırsa Luffy Kaido'yu alır. Daha var oralara, Kaidou'yu artık bilmem kaç kişi nasıl indirecekler göreceğiz.Valla ben arc sonlarına doğru King ile kapışır diyorum ama Jack'de olabilir.
Konu ikna meselesi değil. Adam takip edecek kalitede bir samuray yok diyor. Zoro sözleri ve gücü ile bunu başarabilir belki.İki karakterin dövmeleri aynı desen ve aynı yerde. Bunların bağlantısı olduğu kesin. Hatta baba oğul bile çıkabilirler. Doji ikna olacak türden bir adam değil. Tanıdığı bildiği Kin'emon ve Inuarashi bile söz geçiremedi adama. Hiç tanımadığı Zoro hayatta ikna edemez.
Bak nasıl haklı çıktım demek isterdim sana ama banlı olacaksın.Valla göreceğiz işte. Ben güveniyorum Zoro reise
Zoronun kingi alması, luffynin de kaidoyu alabileceği anlamına gelmez. Kaido belki de kinge de tek atacak güçte.Zoro King'i alırsa Luffy Kaido'yu alır. Daha var oralara, Kaidou'yu artık bilmem kaç kişi nasıl indirecekler göreceğiz.
Hahahah bence sen adaya veda edeceksinBak nasıl haklı çıktım demek isterdim sana ama banlı olacaksın.
Zoro King'i alır diye Luffy Kaido'yu alacak diye bir şey yok. Zira Kaido kaç tane King'i yer belli değil.Zoro King'i alırsa Luffy Kaido'yu alır. Daha var oralara, Kaidou'yu artık bilmem kaç kişi nasıl indirecekler göreceğiz.
Momo, tokodan 20 yaş falan büyük.Bir anda kafama dank etti.
Bu Tonayasu lordsa bizim Toko da prenses gibi bir şey oluyor. Yaşı uygun. Acaba Momonosuke'nin nişanlısı falan mı ki bu kadar değerli bu kız, Hiyori sürekli onu koruma derdinde.
Zoronun kingi alması, luffynin de kaidoyu alabileceği anlamına gelmez. Kaido belki de kinge de tek atacak güçte.
Serinin işlenişine göre dedim. Aralarında güç farkı olduğunun farkındayım.Zoro King'i alır diye Luffy Kaido'yu alacak diye bir şey yok. Zira Kaido kaç tane King'i yer belli değil.