Maalesef. Neyse beklediğimiz bölümler gelsin değerÖyle bir algı var sanırım.
Ara zamanlaması daha kötü olamazdı ya. :/
Maalesef. Neyse beklediğimiz bölümler gelsin değerÖyle bir algı var sanırım.
Ara zamanlaması daha kötü olamazdı ya. :/
Buna yüzde yüz katılıyorum.Maalesef. Neyse beklediğimiz bölümler gelsin değer
Jack'i yenerse istediği kadar kasılsın. İyi başarı.Zoro Jack'i alır diyenlerin de, alamaz diyenlerin de, bu vs gerçekleşmez diyenlerin de bazı mantıklı iddiaları var. Kimi okusam olabilir diyorum içimden. Luffy-Kata dövüşü gibi öle dirile yenecekse yensin. Sonunda kasım kasım kasılacaksa yenmesin ama.
Shinobu'ya sinirim bozuldu bak yine. Ah ulan. Kelimeler dilimde düğümleniyor. Ben zaten Sanji-Zoro farkını yaşanan olaylar da daha net anladım. Zoro asla Sanji gibi davranmazdı. Luffy-Zoro bu tayfada ayrı bir kafa ama sağlam kafalar.Onları Law kurtarır zaten. Sadece şu an olayları bir yerden izliyordur doğru anda tayfasını kurtarmak için. Büyük ihtimal Zoro bodoslama dalıp kaos yaratacak. Law bir şekilde Zoro'yu görünce olaylara karışır. Hem ittifak nasıl olunur göstermiş olur. Shinobu falan onun tayfasını kurtarmaya gelmedi ama o Yasu'yu kurtarmaya yardım etti.
O ikisi de fazla gelir sanki Jack'e yahu.Onca sayfa Jack vs.si konuşuldu. Bazı teoriler vardı. Jack vs. Zoro/Law diye. O tutmasın şimdi.
Kalp korsanları mı? Ne açıdan. Güçse yani pek olacakmış gibi değil hele yaralılar şimdi.a mesele gönül almaktan öte bir durum. Tayfasının bir silkinip kendine gelmesi lazım.
Haha. Yani Zoro ve Law karşılaşacaklarsa tek Zoro vs.si izlemeyiz heralde. O zaman Orochi Zoro, Jack Law falan mı olur nolur.O ikisi de fazla gelir sanki Jack'e yahu.