Millet çok farketmedi ama Hyo amca güç harcama diyor. Büyük ihtimal kendi hakisini kullandığı için böyle diyor. Eğer muhabbet bahsettiğimiz gibi ise haki bitme devri kapanır gibi geliyor bana. Rayleigh'nin bunu öğretmemiş olması kadar saçma bir şey yok. Oysa ki bu mantıkla çalışıyorsa en önemli haki kullanımlarından biri olur.Eğer Law; sadece Shinobu'ya söylüyorsa o lafı, haklıdır. Yok, tayfayı da kattıysa yazıklar olsun.
Yasu'dan bir şeyler çıkacak gibi. Böyle bırakmaz.
Vücudun etrafındaki haki muhabbeti enteresandı. Eğer vücut dışında haki bulunuyorsa bu çok büyük bir güç olur.
Linlin geliyor. Bu arada, bu kadının tayfası nerede? Hala karaya çıkamadılar mı acaba?
Yalnız bu bir çok şeye açıklama getirebilir. Mesela ateşi kesme mevzusu. Belki de ateşin etrafındaki hakiden yararlanıyorlar. Her şeyin bir özü olması da buna işarettir.Millet çok farketmedi ama Hyo amca güç harcama diyor. Büyük ihtimal kendi hakisini kullandığı için böyle diyor. Eğer muhabbet bahsettiğimiz gibi ise haki bitme devri kapanır gibi geliyor bana. Rayleigh'nin bunu öğretmemiş olması kadar saçma bir şey yok. Oysa ki bu mantıkla çalışıyorsa en önemli haki kullanımlarından biri olur.
Yorum yazmaya gele gele dandik Luffy bölümünde mi geldin.İnanılmaz bir bölüm olmuş, efsane yani öyle böyle değil
Aynen hocam. Öyleyse Zoro da daha öğrenmemiş demektir bu muhabbeti. O da bu arc öğrenecek olabilir. Çünkü ateş kesmek felan diyordu.Yalnız bu bir çok şeye açıklama getirebilir. Mesela ateşi kesme mevzusu. Belki de ateşin etrafındaki hakiden yararlanıyorlar. Her şeyin bir özü olması da buna işarettir.
Ne kusuru. Bakanın tipine söverizBölümde bazı sıkıntılı yerler var. Resimleri görmeden, sadece metin üzerinden çevirdiğim için çoğul ve tekil karışıklığı olmuş. Vakit olduğu zaman düzeltirim. Dün sabahın beşinde hala bununla uğraşıyordum. Çeviren arkadaşım dayanamayıp yattı, o yüzden böyle vermek zorunda kaldık. Kusura bakmayın.