Şeker adama ben de gıcığım.Psikolojik problemli ya da kafası sürekli değişik bir tip hayalimde. Yasu da o karakterlerden biri deyip at fava yapiyim bari
Aynen ya. Ben Smoothie görmek istiyorum.
Alaaddinin cini ile şeker adama gerek yok ama
Tayfa, Law'a bir şey söylemedi o konuda. O yüzden onları katması saçma olur. Nami ve Usopp da kendilerinden yola çıkıyorlar ve konuşmaları normal olurdu, diyorlar. Suçlamıyorlar yani.Nami'nin 3 saniye bile katlanmayacağı şeye ağızları burunları dağılana kadar dayanmışlarsa bu tayfaya güvenmemek hakarettir.
Kaldı ki Law "Ölürler de konuşmazlar." demiş. Bundan sonra hala onlardan şüphe eden insanlara yazıklar olsun asıl.
Nerede güven? Nerede müttefiklik ya? Biraraya gelip Yonkou'ya savaş açıyor bu grup, neyin kafasında bunlar?
G4 için güzel bir çözüm buldu sanırım Oda. Gerçi yeni bulduğu bir şey olmayabilir. Rayleigh konusu her geçen gün daha saçma bir hal alıyor. "Bana balık verme, balık tutmayı öğret," muhabbetini de geçti iş. Eline olta tutuşturup gitmiş sanırım. :/Millet çok farketmedi ama Hyo amca güç harcama diyor. Büyük ihtimal kendi hakisini kullandığı için böyle diyor. Eğer muhabbet bahsettiğimiz gibi ise haki bitme devri kapanır gibi geliyor bana. Rayleigh'nin bunu öğretmemiş olması kadar saçma bir şey yok. Oysa ki bu mantıkla çalışıyorsa en önemli haki kullanımlarından biri olur.
Reis sen nerelerdeydin ya?İnanılmaz bir bölüm olmuş, efsane yani öyle böyle değil