Caribou tayfaya gelmez korkmayın.
Umarım dediğin gibidir,kısa süreli güç birliği gibi ama artık kötü bir adam olmadığından gemime binebilirsin sözü insanı düşündürüyor.Tayfasına katılmasına izin mi verdi?
Ben kesinlikle öyle anlamadım, bariz bir şekilde bu adadan gidebilmesi için gemisine binmesine izin verdi.
aynen bende öyle anladımTayfasına katılmasına izin mi verdi?
Ben kesinlikle öyle anlamadım, bariz bir şekilde bu adadan gidebilmesi için gemisine binmesine izin verdi.
Orochinin meyvesi her kafa için ayrı ruh hali veriyordu.
Yasu da onun farklı ruh halinden biri mi acaba? :/ Yasu = Orochi diyom.
Kendi kızını öldürmek için kamazouya emirmi vermişOrochinin meyvesi her kafa için ayrı ruh hali veriyordu.
Yasu da onun farklı ruh halinden biri mi acaba? :/ Yasu = Orochi diyom.
Psikolojik problemli ya da kafası sürekli değişik bir tip hayalimde. Yasu da o karakterlerden biri deyip at fava yapiyim bariKendi kızını öldürmek için kamazouya emirmi vermiş
Aynen ya. Ben Smoothie görmek istiyorum.Eğer Law; sadece Shinobu'ya söylüyorsa o lafı, haklıdır. Yok, tayfayı da kattıysa yazıklar olsun.
Yasu'dan bir şeyler çıkacak gibi. Böyle bırakmaz.
Vücudun etrafındaki haki muhabbeti enteresandı. Eğer vücut dışında haki bulunuyorsa bu çok büyük bir güç olur.
Linlin geliyor. Bu arada, bu kadının tayfası nerede? Hala karaya çıkamadılar mı acaba?
Nami'nin 3 saniye bile katlanmayacağı şeye ağızları burunları dağılana kadar dayanmışlarsa bu tayfaya güvenmemek hakarettir.Eğer Law; sadece Shinobu'ya söylüyorsa o lafı, haklıdır. Yok, tayfayı da kattıysa yazıklar olsun.