Bu arada Oda bizim Üçlü'ye selam çakmış yine. Yani bana öyle geldi
Sırf anlatmakla çözülen bir şey değil gibi. Bu Sai bile bir şekilde yapıyor. Hasshoken sanırım titreşimler ile ilgiliydi. Bir çok farklı kullanımı çıkacak gibi.Aslında Zoro'nun hocasının açıkladığı şey doğrudan b.hakinin tanımı. Zoro Mr1 dövüşünde de hala tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorum demişti. Ama o sıra sınırını aştı ve çeliği kesti. Aslında Zoro orada baya büyük şey yaptı. Her şeyin özünü bir anlığına seziyordu. Şimdi bu bölüm görüyoruz ki vücudun etrafını saran fazladan bir haki var. Bunu Zoro her şeyin nefesi olarak izah etti, Sabo her şeyin bir özü var olarak izah etti, Rayleigh izah etti mi hatırlamıyorum ama o da her şeyin ardında bir varlık vardır gibi bir şey mi ne söylüyordu.
Hadi Koshiro(Zoro'nun hocası) o sıra bunu Zoro'ya geçirmekte zorluk çekti de Mihawk niye öğretmedi? Eğer ki çevredeki hakiyi manipüle edebiliyorsan bu b.haki kullanımında şimdiye kadar gördüğümüz en ileri haki kullanımlarından biri olur bence. Onun dışında Rayleigh'nin öğretmemesi çok daha abes. Luffy'nin Gear 4'ü deli gibi koka (haki ) harcıyor. Sen kendin G4'ün Luffy'e çok yük bindirdiğini söyledin. İnsan bir bundan bahseder...
Mihawk'ın öğretmediğini düşünüyorum çünkü bilseydi ateşi kesmeyi merak etmezdi bence. Çünkü bu muhabbet ateşi kesebilmenin de önünü açar gibi duruyor. Sonuçta onunda bir özü, nefesi, varlığı var.
Asıl sağ kolu Sanji'ymiş. Parmak bastığı yer belli. Madem ki burada bir yere parmak bastığını düşündün, öyleyse bu dediğimi de kabul etmelisin.Bu arada Oda bizim Üçlü'ye selam çakmış yine. Yani bana öyle geldi
Yanlış anladığımı düşünmüyorum. Ama dediğin gibi de olabilir. Çevreden haki çekmiyor. Hemen çevresindeki hakiyi manipüle edip kullanıyor.@Alpamis @Mr.Bushido
Bölümde geçen haki mevzusunu yanlış anlamış olabilir misiniz? Sanki çevreden haki çekme varmış gibi bahsediyorsunuz. :/
vücudunun etrafında ki gereksiz haki diyor. Yani hakisinin hepsini kontrol edebilmesi gibi bir şey sanırım. Sence ne?@Alpamis @Mr.Bushido
Bölümde geçen haki mevzusunu yanlış anlamış olabilir misiniz? Sanki çevreden haki çekme varmış gibi bahsediyorsunuz. :/
Dün gece gözlem hakimi konuşturmuşumTüh reziller sizi bide rahat rahat söylüyorlar. Bepolar iyi dayanıyorlar, canlarım.
Sanji ile bir şeyler yapar dedik. Adamım tek gitmiş. Daha çok hoşuma gitti. Tek başına güzel sahneler gösterirse çok daha iyi olurdu zaten, bakalım.
Caribou'da tam tayfada gibi değil ya. Caribou adadan çıkmak için söylüyor, @Historia nın dediği gibi olacak sanırım. Adadan çıkıp bir yere varana kadar.
Nen, reiastu, chakra ve haki temelde benzer şeyler kullanımları farklılık yaratıyor. Bütün canlılardaki haki varken kaç sayı öncesinden öz ve nefes gibi konular ile bunu belirtiyorsa şaşırmamak gerek. Dediğim gibi haki zaten kullanım yönüyle farklılık yaratıyor.Şu haki olayını ki, reiatsu, çakra şeyine bağlamasa bari. En azından temelde onlardan farklı bir şey sunamayacaksa bıraksın kalemi kitabı Oda.
Bunun için konu açacaktım ama salla artık.vücudunun etrafında ki gereksiz haki diyor. Yani hakisinin hepsini kontrol edebilmesi gibi bir şey sanırım. Sence ne?