Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 940: İsyan Kıvılcımı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 83 48.0%
  • Orta

    Kullanılan: 66 38.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüh reziller sizi bide rahat rahat söylüyorlar. :hhh: Bepolar iyi dayanıyorlar, canlarım. :utangac:

Sanji ile bir şeyler yapar dedik. Adamım tek gitmiş. Daha çok hoşuma gitti. Tek başına güzel sahneler gösterirse çok daha iyi olurdu zaten, bakalım.

Caribou'da tam tayfada gibi değil ya. Caribou adadan çıkmak için söylüyor, @Historia nın dediği gibi olacak sanırım. Adadan çıkıp bir yere varana kadar.
 
Al benden de o kadar. :artiz: Umarım arc sonu kendi yoluna gider, gereksizin tayfaya güç katkısı da yok. Bir Sanji-Zoro ederinde yada Brook-Franky ederinde güç bekleyelim belki Usopp-Nami ederinde Caribou çıksın. :artiz:
Tayfa Jinbei'nin gelişiyle fazlasıyla güçlendi zaten ya.(Uzuv kaybetse bile 3. komutan altı biri değil.)


Tayfaya gelecek kişi şu an eğlenceli biri olmalı, Toko olabilir mesela.
 
Tayfa, Law'a bir şey söylemedi o konuda. O yüzden onları katması saçma olur. Nami ve Usopp da kendilerinden yola çıkıyorlar ve konuşmaları normal olurdu, diyorlar. Suçlamıyorlar yani.
O zaman zaten onlara bir şey demiyordur Law. Ama eğer Shinobu'ya destek çıktılarsa haklıdır tayfaya kızmakta.
 
Caribou'nun tayfaya katılacağına ihtimal vermiyorum. Müttefik olacağı belli gibi. Zaten tayfana katılmak istiyorum demiyor gemine binip buradan gitmek istiyorum diyor.
 
Bu Arc naruto ya çok benzeyecek anlaşılan. Haki'nin chakra gibi doğada bulunduğu anlaşıldı. Yani Luffy senin modu gibi doğadaki hakiyi kullanacak. Sanırım gruptaki haini de Luffy hissedip söyleyecek. Ben shinobu çıkabilir diyorum. Onu yüzünden law gitti ittifak bölündü tam da mükemmel bir sabote oluyor. Yada daha uç bir tahminde bulunursam. Kaidou'nun tayfasında mr. 2 nin gücüne benzer insanları taklit edebilen bir meyve kullanıcısı varsa bizim tayfadan birinin yerine geçip hain bizimkilerden çıkmış olabilir. Bu arada bu yasu çok önemli biri çıkacak bir an aklıma geldi acaba Roger'in tayfadan filan mı yada eski yonkou filan çıkar mı diye de konduramıyorum nedense. Yine de trajik bir hikayesi olacak. Arc'ta önemli olacak bir karakter bence. Bu arada Luffy ahırda filan mı? Herkesin ortasında raizou ve caribpu ile saldırı planı yapıyor. Queen ne halt ediyor orada? Hadi körsün görmüyorsun caribpu ve raizou yu ulan sesleri de mi duyulmuyor? Bir gir müdahale et birşey yap. Ben bu karakteri bir türlü çözemedim. Ulan Luffy e bilerek yardım ediyor aslında diyeceğim de pekte konduramıyorum. Acaba Queen iyi biri çıkar mı acaba? Nereden geliyor bu rahatlığı?
Bir teori atıyorum ortaya :D Queen aslında devrimci ve luffy yardımcı oluyor kendisini geliştirmesi için :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık