Tmm işte vi vi gelmek istemedi luffy de almadı, caribou bu andan itibaren artık senin emrindeyim diyor.Burdan gemisiyle götürsün yeterki.
Caribou için diyorsun dimi. Drake getirdi ya.Ya tamam da sen wano ya nasıl gittin? Derdin neydi
Ya oyun oynamıyor bunlar. Yonkou'ya kafa tutuyor. Kim bu kadar büyük bir riske girdiği insanların bu kadar güvensiz ve güvenilmez olmasını ister.Sessiz kaldıkları için kırılmış olabilir ama arada ki bağı bitirmez onlarla, Law. Gönül bağı oluştu artık onlarla da.
Sanji teklif etse de Law belki de tek gitmek istedi, bilemeyiz. Biz hep Sanji ile bir şeyler yapar diye bekledik ama tek başına itibarını toplaması çok daha iyi olurdu. Umarım hazır bu sinirle gitmişken Law rüzgarı okuruz biraz.
Luffy durumu bilse Shinobu'ya Law ile aynı tepkiyi verirdi. Usoop ve Nami'nin bu şekilde konuştuğu bilse kendi ekibine kızardı.
Öyle miydi? hatırlamıyorum. Shabody den kaçmak için peşine takıldı o onun kadere bak yavCaribou için diyorsun dimi. Drake getirdi ya.
Caribou ve Crocodile'da alır eminim fakat dofu almazTamam işte Luffy gel demiş, istemediği için Vivi karşı çıkmış oluyor. Şu sahne de bile nasıl hinlik var,tipsiz. Bunu adadan çıkarır, bir yere bırakır Luffy üye yapmaz.
Diyorum ya çok utanacaklar çok. Law'ın gönlünü almaları gerek. Nasıl olacaksa artık. Luffy halleder ama.Ya oyun oynamıyor bunlar. Yonkou'ya kafa tutuyor. Kim bu kadar büyük bir riske girdiği insanların bu kadar güvensiz ve güvenilmez olmasını ister.
Bu saatten sonra sırtını nasıl dayayacan bu tiplere? Karşındaki adam dünyanın en güçlü yaratığı, sende ne var?
Lafına inanmayan tipler mi?
Law'un tayfası canı pahasına bu insanları mı koruyor?
Drake'ın kapak hikayelerinde işlendi. O esnada Caribou'yu yakalayıp Wano'ya getirmişti.Öyle miydi? hatırlamıyorum. Shabody den kaçmak için peşine takıldı o onun kadere bak yav
Reyize nasıl yapar bunu ya. İnşallah drakein ağzının içine girer de midesini bozar.Diyorum ya çok utanacaklar çok. Law'ın gönlünü almaları gerek. Nasıl olacaksa artık. Luffy halleder ama.
Drake'ın kapak hikayelerinde işlendi. O esnada Caribou'ya yakalayıp Wano'ya getirmişti.