Bi tipine bakın, temiz sayfa açacak birine mi benziyor. Açıkcası ben ya hayal edemiyorum ya da önyargılıyım.Ama temiz bi sayfa açmış
Bi tipine bakın, temiz sayfa açacak birine mi benziyor. Açıkcası ben ya hayal edemiyorum ya da önyargılıyım.Ama temiz bi sayfa açmış
Bellamy de beter kişiliğe sahipti hatırlatırım ..Bi tipine bakın, temiz sayfa açacak birine mi benziyor. Açıkcası ben ya hayal edemiyorum ya da önyargılıyım.
Bu yüzden tayfaya ancak uzak bir müttefik oldu. Geçmişinden utandı, yaptıkları için inzivaya çekildi. Caribou'da bu özellik varsa bir şey diyemeyecem, ancak ben zannetmiyorum. Meyvesi ile karakteri birebir uyuşan biri. Kolay kolay değişmez.Bellamy de beter kişiliğe sahipti hatırlatırım ..
Güzel bölümdü. Sonraki bölüm act 2 biter. Büyük ihtimal bir çok kişiyi göstereceği bölüm olur. Şu anlık 3 büyük olay var. Hapishane, cenaze ve başkentteki tutsak kişiler. Bu arada Yasu ve Orochi'nin görünüşleri çok benzer. Bir yakınlıkları var mı acaba? Komurasaki halinde rol yapsa bile o zaman bile iyi birisiymiş Hiyori, büyük ihtimal şimdi de kandırmaya çalışmıyordur Zoro'yu.
Queen'nin tepkileri hala çok ilginç geliyor. Luffy'nin gelişmesini istiyor sanki.
Tüm mesajları okumadım. Yazan oldu bu bilmem ama 2-3 bölüm önce Yasu-Orochi benzerliği benim de dikkatimi çekmişti. Bu Yasu, bence Orochi. Neden derseniz ? Orochi tarafının dağıtılan isyan kağıtlarından nasıl haberi oldu ? Kimsenin bilmediği ve anlam veremediği bi'şey bu.Yasu sağlam ayakkabı değil.
Ben 8 kafa ayrı dünya hesabı diyerek Orochi Yasu dedim. Hatta olur da Painin 6 bedeni gibi Orochinin 8 bedeni olabilir diye düşündüm meyve özelliği ileTüm mesajları okumadım. Yazan oldu bu bilmem ama 2-3 bölüm önce Yasu-Orochi benzerliği benim de dikkatimi çekmişti. Bu Yasu, bence Orochi. Neden derseniz ? Orochi tarafının dağıtılan isyan kağıtlarından nasıl haberi oldu ? Kimsenin bilmediği ve anlam veremediği bi'şey bu.
Orochi tam bir psikopat. Tahta geçtikten sonra kehanetin korkusuyla direkt ikinci bir kişilik oluşturdu kendine. Halkın arasına karışıp sağa sola yardım ederek herkesin güvenini kazandı ve kimsenin kendinden şüphe duymamasını sağladı. Böylelikle istediği her meclise sorgusuz sualsiz girebiyor istediği her bilgiye ilk elden, arada herhangi bir aracı olmadan direkt olarak ulaşabiliyor. Hasta bir herif.
Bu kenboshu hakinin belli bir anlayış katması gerekiyordu zaten. Oda da anlamış olmalı. Ama her zamanki ruh hali gitmesin yeter. Yeri geldi mi de 32 diş sırıtsın yine.Luffy'nin iq tavan... Tek ben mi garipsedim?
Benim de dikkatimi çekti bence net kardeşler ikisi.Tüm mesajları okumadım. Yazan oldu bu bilmem ama 2-3 bölüm önce Yasu-Orochi benzerliği benim de dikkatimi çekmişti. Bu Yasu, bence Orochi. Neden derseniz ? Orochi tarafının dağıtılan isyan kağıtlarından nasıl haberi oldu ? Kimsenin bilmediği ve anlam veremediği bi'şey bu.
Orochi tam bir psikopat. Tahta geçtikten sonra kehanetin korkusuyla direkt ikinci bir kişilik oluşturdu kendine. Halkın arasına karışıp sağa sola yardım ederek herkesin güvenini kazandı ve kimsenin kendinden şüphe duymamasını sağladı. Böylelikle istediği her meclise sorgusuz sualsiz girebiyor istediği her bilgiye ilk elden, arada herhangi bir aracı olmadan direkt olarak ulaşabiliyor. Hasta bir herif.