Bilmem, binmek deyince akla ilk oturmak geliyorOturmasın yahu ben kaykay misali düşünüyordum Slashı ile sörf yapacaktı reis... Sen niye oraya getirdin ki
Ama o zaman da ayakları parçalanır. Bu şeylerle uğraşacağına geppo öğrensin daha kolay
Bilmem, binmek deyince akla ilk oturmak geliyorOturmasın yahu ben kaykay misali düşünüyordum Slashı ile sörf yapacaktı reis... Sen niye oraya getirdin ki
Basit kalır ya geppo. Reis şekil adam böyle herkesten farklı olmalı Hem ayakları parçalanır ne demek boşuna mı hakisi taşıyor reisin? Ayak tabanlarına bassın taşanlarıBilmem, binmek deyince akla ilk oturmak geliyor
Ama o zaman da ayakları parçalanır. Bu şeylerle uğraşacağına geppo öğrensin daha kolay
Farklı olması konusunda haklısın, Reis'e Allah'ın Sanji'si ile aynı haraketleri kullanmak yakışmaz.Basit kalır ya geppo. Reis şekil adam böyle herkesten farklı olmalı Hem ayakları parçalanır ne demek boşuna mı hakisi taşıyor reisin? Ayak tabanlarına bassın taşanları
Okumak istiyom ne anlatiyor orda kaido mu yoksa kraliyet ailesini mi falanNe merak ediyorsun anlatak.
İşte fabrikalar yüzünden çoğu çocuk bu durumda felan diye ağlıyor. Yeni bişi yok yani. Eskiden oraları Momonun babası yönetiyormuş güzel yemekler varmış falan. Siz dışardan geldiniz demi diye anlıyor falan. En son da bu hawkins gibi headlinerlardan 3 tanesinin yaşadığı mekanı basmaya gidiyorlar.Okumak istiyom ne anlatiyor orda kaido mu yoksa kraliyet ailesini mi falan
Zoro, kaptanını boş beleş adamlarla muhattap etmez. Hep böyle oldu.Her işi Zoro yapıyor kardeş bu Luffy ne işe yarıyor?